NBA 2K23 Karriera ime: Gjithçka që duhet të dini për shtypin

 NBA 2K23 Karriera ime: Gjithçka që duhet të dini për shtypin

Edward Alvarado

Një gjë që çdo lojtar në NBA duhet të bëjë është të përballet me pyetje nga shtypi dhe media. E njëjta gjë vlen edhe për lojtarin tuaj MyCareer pasi do të përballeni me pyetje nga gazetarët pavarësisht nga një fitore apo humbje, një performancë e mirë apo e keqe.

Më poshtë, do të gjeni gjithçka që duhet të dini për gazetarët në NBA 2K23. Kjo do të përfshijë përmbledhje të secilit reporter dhe çfarë mund të arrijnë përgjigjet tuaja.

Kliko këtu për udhëzuesin tonë mbi gjithçka që duhet të dini për miratimet e NBA 2K23.

Si flisni me shtypin në Karriera ime e NBA 2K23?

Për shumicën dërrmuese të rasteve, ju do t'u përgjigjeni pyetjeve nga shtypi pas ndeshjeve në konferencat e shtypit pas ndeshjes ose përleshjet në dhomat e zhveshjes . Pas një loje, do të njoftoheni nëse ka një presor ose scrum në dispozicion; zakonisht do të bësh një, por jo të dyja pas çdo loje. Megjithatë, jo të gjitha disponueshmëritë janë të detyrueshme dhe disa opsionale. Pengesë e madhe për t'i anashkaluar këto është se ju do të humbni mundësi të vlefshme për të fituar pikë të aftësive drejtuese ose pikë të markës për miratime.

Kur një i tillë është i disponueshëm, thjesht drejtohuni në dhomën e shtypit (në skajin e kundërt të dhomës së zhveshjes) për shtypësit ose në dhomën e zhveshjes për scrums dhe shtypni X ose A.

Mund t'ju jepet misione për t'u takuar me gazetarë jashtë arenës (më shumë më poshtë), por ato priren të jenë të rralla.

Cilët janë reporterët në MyCareer të NBA 2K23?

Zgjedhja e një reporteri në njëpërleshje pas lojës.

Ka tre reporterë, pyetjeve të të cilëve mund t'u përgjigjeni nëse i telefononi, megjithëse mund të keni intervista një me një jashtë arenës.

1. John Luck

John Luck është "tregtari i aksesit" i tre reporterëve. Ai do t'ju bëjë pyetjet më të lehta me sa më pak mundësi reagimi. Për të përdorur më shumë zhargon, ai do të bëjë pyetje softball që nuk duken të shtypin butonat ose të marrin një përgjigje emocionale (ai madje është tallur për këtë në mediat sociale brenda lojës). Fat është gjithashtu dikush që në fillim, ekipi juaj menaxhues (nuk ka më agjenci në 2K23!) do të organizojë një intervistë me të cilin do të mblidhet më shumë mbështetje nga fansat pas debaklit të natës së draftit. Fati mund të jetë alternativa më e mirë për ju nëse keni pasur vështirësi ose ekipi juaj ka humbur lojën.

2. Nate White

Nate White është, në mungesë të një termi më të mirë, një gjilpërë. Ai do t'ju bëjë pyetjet më të vështira të të treve dhe nuk ka frikë të paraqesë atë që disa mund ta konsiderojnë një temë tabu me ju: rivali juaj Shep Owens. Ai është gazetari që do të gjejë një negativ në lojë pasi vendosi një rresht 14-5-14-1-1 me një xhiro. Sidoqoftë, pyetjet e tij nuk janë keqdashëse dhe mund të jenë një mënyrë e mirë për t'u përgatitur për sfidat e MyCareer, veçanërisht nëse luani me vështirësi më të larta.

3. Candace Green

Candace Green po bën një pyetje basketbolli pas të parësfilloni.

Candace Green është rruga e mesme midis Luck dhe Duncan. Pyetjet e saj priren të qëndrojnë brenda sferës së hyrjeve dhe daljeve të basketbollit, Xs dhe Os. Green gjithashtu mund t'ju bëjë pyetje pas goditjeve që shkaktojnë përgjigje për stilin ("Ne po vlerësonim përshtatshmërinë e të gjithëve") ndaj muzikës ("Ne po diskutonim këngët më të fundit për t'u hedhur"). Ajo nuk është menjëherë e disponueshme si reportere në grupet tuaja dhe shtypësit, por disa ndeshje pas sezonit do të mund ta zgjidhni atë për pyetje. Pyetjet e saj priren të jenë më të hapura, prandaj përgatituni për një përgjigje të gjatë nga lojtari juaj (të cilin mund ta kaloni duke mbajtur X ose A).

A ka rëndësi zgjedhja juaj e gazetarit?

Opsionet e përgjigjes midis stileve të udhëheqjes The General dhe Trailblazer.

Me sa duket, jo. Varet vërtet nga loja juaj dhe nëse doni t'u përgjigjeni pyetjeve që janë të lehta, mesatare ose të vështira (duke folur relativisht). Përfitimi kryesor i këtyre disponueshmërive është se ju jep mundësi të lehta dhe të shpejta për të fituar pikë të aftësive drejtuese (kryesisht). Herë pas here, do të keni opsione përgjigjeje që zgjerojnë një nga fushat tuaja të markës, si muzika ose korporata.

Fitimi i dhjetë pikëve drejtuese për gjeneralin me një përgjigje ndaj pyetjes së Green-it.

Ikonat pas çdo përgjigjeje, pa dyshim, mund të jenë të vështira për t'u dalluar. Mund të jetë më mirë të njiheni jo vetëm me logot e Gjeneralit (ablu) dhe The Trailblazer (një e kuqe), por edhe të gjitha logot në Markat tuaja & Faqja e miratimeve. Disa do të jenë të dukshme, si me muzikën dhe stilin, por të tjerët jo aq shumë, prandaj studiojini ato për t'u siguruar që e dini saktësisht se çfarë do të sjellë çdo përgjigje.

Tani keni gjithçka që duhet të dini për t'iu përgjigjur pyetjeve nga shtypi në MyCareer në NBA 2K23. Është më mirë të bësh të gjitha disponueshmëritë për të hapur më shumë opsione për lojtarin tënd si në fushë ashtu edhe jashtë fushës.

Duke kërkuar distinktivët më të mirë?

Shiko gjithashtu: The Quarry: Complete Controls Guide për PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X

Distinktivët e NBA 2K23: Më i miri Finishing Badges për të përmirësuar lojën tuaj në MyCareer

Distinktivët NBA 2K23: Distinktivët më të mirë të gjuajtjes për të përmirësuar lojën tuaj në MyCareer

Po kërkoni ekipin më të mirë për të luajtur?

Shiko gjithashtu: Në cilin ekip është Ronaldo në FIFA 23?

NBA 2K23: Skuadrat më të mira për të luajtur si qendër (C) në MyCareer

NBA 2K23: Ekipet më të mira për të luajtur si roje pikë (PG) në MyCareer

NBA 2K23: Ekipet më të mira për të luajtur si roje qitjeje (SG) në MyCareer

Po kërkoni më shumë udhëzues 2K23?

NBA 2K23: Ekipet më të mira për t'u rindërtuar

NBA 2K23: Metoda të lehta për të fituar VC Fast

Udhëzues NBA 2K23 Dunking: Si të dunkoni, Kontaktoni Dunks, Këshilla & Truket

Simbolet e NBA 2K23: Lista e të gjitha shënjave

NBA 2K23 Shotmeter Shpjeguar: Gjithçka që duhet të dini rreth llojeve dhe cilësimeve të matësit të goditjes

Rrëshqitësit NBA 2K23: Lojë realiste Cilësimet për MyLeague dhe MyNBA

Udhëzuesi i kontrolleve NBA 2K23 (PS4, PS5, Xbox One dhe Xbox SeriesX

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.