Kalorësia 2: Përbërja e plotë e klasave për fillestarët

 Kalorësia 2: Përbërja e plotë e klasave për fillestarët

Edward Alvarado

Është koha për t'u bashkuar me luftën në Chivalry II. Qoftë për Agatha Knights ose Mason Order, një gjë është e sigurt: lufta e gjithanshme.

Ndërsa hyni në fushën tuaj të parë të betejës, do të vini re se keni një zgjedhje prej katër klasave, secila me tre nënklasa nga të cilat mund të zgjidhni.

Më poshtë, do të gjeni detajet e katër klasave dhe nënklasat e tyre përkatëse – si dhe të mirat dhe të këqijat e secilës – në mënyrë që të gjeni përshtatjen e përsosur për stilin tuaj të preferuar .

Klasa dhe nënklasat e Shigjetarit

Shëndeti: 90

Shpejtësia: 100

Qëndrueshmëria: 50

Shiko gjithashtu: Lëvizni në veprim: Zotëroni fushën e golfit në GTA 5

Të vetmet njësi të rangut që do të gjeni në Chivalry II gjenden nën klasën Archer. Kjo është e vetmja klasë me një limit lojtari, që do të thotë se vetëm një numër i caktuar lojtarësh mund të zgjedhin një klasë Archer për secilën anë në betejë.

Avantazhi më i madh që ka Archer është aftësia e tyre për të shkaktuar dëme nga një distancë. Ata zotërojnë vlerësimet më të ulëta të shëndetit dhe qëndrueshmërisë nga të katër klasat, por kjo vjen në lojë vetëm nëse lejoni armiqtë t'ju nxitojnë, gjë që bëhet lehtësisht nëse nuk jeni të vetëdijshëm për rrethinën tuaj.

Kjo klasë është një sfidë për t'u përdorur dhe aq më tepër për të zotëruar; do të duhet të përqendroheni në pozicionin tuaj në fushën e betejës, duke zgjedhur vende që ofrojnë pamje të mirë me rrezikun më të vogël që armiqtë t'ju mbyllin.

Është e pashmangshme që ata përfundimisht të mbyllen me ju, kështu që kurnjë njësi e blinduar në dispozicion. Klasa krenohet me qëndrueshmëri të pakrahasueshme, kryesisht falë mburojës së madhe të kullës që është e pajisur së bashku me armë të forta me një dorë.

Guardianët përdorin artikullin e veçantë Banner, i cili shëron aleatët e afërt me kalimin e kohës. Kjo është jashtëzakonisht e dobishme në vijën e frontit pasi rrit shanset tuaja për të përshkuar radhët e armikut.

Nënklasa Crusader

Crusader i frikshëm mund të përdoret sapo të arrini nivelin 7. Kjo nënklasë është e ngjashme me Oficerin, vetëm se është më e fortë dhe me armaturë më të mirë. Përzgjedhja e armëve vdekjeprurëse me dy duar, dytësorët e mëdhenj dhe sëpatat e hedhjes e bëjnë Crusader një opozitë të ashpër sulmuese në Kalorësi II.

Ndërsa Oficeri kishte një artikull të veçantë mbështetës, Crusader ka një mendje me një rrugë drejt shkatërrimi, duke zgjedhur ndezësin Oil Pot për rezultatin maksimal ofensivë. Vaji i vajit do të shpërthejë në flakë, duke vënë flakë çdo gjë pranë saj për t'i shkaktuar një ton dëm zjarri mikut ose armikut.

Kjo përfundon ndarjen tonë të të gjitha klasave dhe nënklasave të disponueshme në Chivalry II; me kë do të zgjidhni për të pushtuar fushën e betejës?

FAQ

Këtu janë disa përgjigje të shpejta për disa nga pyetjet e zakonshme në lidhje me klasat e Chivalry II.

Cila është klasa më e mirë për të filluar si fillestar në Chivalry 2?

Për lehtësinë e përdorimit dhe për t'u mësuar me mekanikën e Chivalry II, kështu do të bënimrenditni klasat për fillestarët:

  1. Footman
  2. Knight
  3. Vanguard
  4. Archer

Si funksionojnë klasat dhe nënklasat ndryshojnë strukturën në Chivalry 2?

Katër klasat kryesore përcaktojnë statistikat tuaja ndërsa nënklasat japin pajisje dhe aftësi të ndryshme, duke diversifikuar shumë radhët e të dy ushtrive.

Çfarë ndodh me nënklasat që unë nuk zgjedh në Chivalry 2?

Ju e filloni lojën duke zgjedhur nënklasën e parë të katër klasave kryesore. Nënklasat e mbetura mbyllen derisa të arrini nivelin e kërkuar, i cili është i njëjtë për secilën klasë. Nënklasa e dytë zhbllokohet në nivelin 4 dhe nënklasa e tretë zhbllokohet në nivelin 7.

ata e bëjnë, ju do të duhet të jeni të aftë në përdorimin e armës tuaj dytësore kundër klasave më të forta dhe më të pajisura të këmbësorisë ndërsa goditni objektivat tuaja dhe jo aleatët tuaj.

Nënklasa Longbowman

Kjo është njësia e parë që do të mund të përdorni në klasën Archer. Longbowman është i pajisur me një hark, i cili ka një shpejtësi të shpejtë zjarri në këmbim të dëmtimit pak më pak se ai i klasave të tjera Archer.

Ai vjen gjithashtu me forcë të ndryshueshme tërheqjeje, por mbajtja e harkut të tërhequr do të thahet qëndrueshmërinë tuaj dhe e bëjnë gjuajtjen tuaj shumë më pak të saktë. Një Longbowman posedon gjithashtu një dytësor, dhe artikulli i tyre është kurthi i thumbave - të cilin mund ta përdorni për të ngadalësuar armiqtë nëse vendoset në mënyrë efektive.

Longbowman ka aftësinë të përdorë Focus, i cili ju lejon të zmadhoni dhe të synoni armiqtë e largët. Artikulli i tyre i veçantë është Brazier: një enë zjarri që mund ta vendosni për të ndezur shigjetat tuaja dhe ato të aleatëve tuaj për të shkaktuar dëme nga zjarri dhe djegur barrikada. Matësi i aftësisë Brazier rikarikohet pak me çdo goditje koke.

Nënklasa Crossbowman

I zhbllokuar në nivelin 4, Crossbowman u shkakton sasi të mëdha dëme të hapura armiqve dhe ka bonuse kundër Knights dhe Footmen.

Ky rezultat i rritur i dëmtimit balancohet nga sa kohë duhet për të ringarkuar harkun tuaj, për të cilin duhet të jeni të palëvizshëm, duke e bërë integrale që të goditni gjuajtjet tuaja. Nënklasa është gjithashtu e armatosurme një dytësore dhe një Pavise, të cilat mund t'i vendosni si një mburojë për t'u përdorur si mbulesë.

Kryetari ka gjithashtu aftësinë Focus dhe tiparin Headhunter, i cili rikarik matësin e artikullit tuaj të veçantë me çdo goditje koke. Në vend që të pajiset me Brazier, artikulli i veçantë i Crossbowman është Banner: një objekt i vendosshëm që shëron shokët e ekipit aty pranë me kalimin e kohës.

Nënklasa Skirmisher

The çuditshmëria e njësive të rangut është Skirmisher. I zhbllokuar në nivelin 7, ky luftëtar hibrid me përleshje është i armatosur me shtiza ose sëpata gjuajtëse, armë dytësore me një dorë, një mburojë të lehtë dhe një kurth ariu.

Mund të përfshiheni pak më shumë në afërsi luftoni duke përdorur këtë nënklasë, duke zgjedhur ose të hidhni armët tuaja mbi armiqtë ose të ngecni në to. Megjithatë, përveç mburojës tuaj të dritës, ju nuk jeni më të qëndrueshëm se nënklasat e tjera të harkëtarëve.

Aty ku Longbowman dhe Crossbowman kanë aftësinë e Fokusit, Skirmisher mund të përdorë sulmin special Leaping Strike në vend të kësaj, duke shtuar në efektiviteti i tyre në një luftë.

Artikulli special është ende i ngarkuar nga tipari Headhunter, por Skirmisher zgjedh artikullin special Quiver, i cili rimbush të gjithë municionin tuaj kur përdoret.

Klasa Vanguard dhe nënklasat

Shëndeti: 130

Shiko gjithashtu: Vendndodhjet e të gjitha pjesëve të anijes kozmike GTA 5

Shpejtësia: 120

Qëndrueshmëria: 100

Klasa Vanguard mban statistikat më të larta të shpejtësisë dhe qëndrueshmërisë nga të gjithaklasa në lojë, por edhe statistika më e ulët shëndetësore e klasave të përleshjes. Vanguard është e mbushur me luftëtarë të egër që përdorin armët më të mira me dy duar dhe do të shkëlqejë me këdo që është i aftë në luftime, pavarësisht nga shëndeti më i ulët që shihet nëpër nënklasa.

Ndoshta jo klasa më miqësore për fillestarët atje, Mos e nënvlerësoni Vanguardin, pasi së shpejti do të ndëshkoheni në formën e një sëpate gjigante. Ata që mund të zotërojnë artin e të mbijetuarit në fushën e betejës ka të ngjarë të lulëzojnë me aftësitë sulmuese që gjenden brenda nënklasave të Vanguard.

Njësitë Vanguard kanë sulmin special Leaping Strike, i cili shkakton dëme të jashtëzakonshme dhe trondit armiqtë. Thënë kështu, mund të jetë e vështirë të zbarkoheni dhe ju lë shumë të hapur ndaj një kundërsulmi armik nëse humbisni.

Nënklasa e Devastator

Nënklasa juaj fillestare e Pararoja është shkatërruesi. Kjo nënklasë mund të pajisë armët më të fuqishme pa marrë një dënim për shpejtësinë e lëvizjes. Krahu i vetëm i disponueshëm i "Devastator" është një thikë dhe ato vijnë të pajisura me një çekiç çekiç në rast urgjence.

Pa akses në një mburojë, Devastator mund të jetë i prekshëm ndaj sulmeve me rreze nga harkëtarët e armikut. Megjithatë, ka më shumë gjasa të jesh në mesin e turmës në vijën e frontit si kjo klasë, kështu që mund të përdorësh kaosin si mbulesë nga breshëritë me shigjetarë.

Rrumbullakimi i inventarit të Devastator është vajiArtikull i veçantë në tenxhere. Ky artikull është një zjarrvënës i hedhshëm që do të përhapë flakët kudo që të bjerë, duke shkaktuar dëme shkatërruese nga zjarri për të gjithë ata që afrohen. Zjarri nuk diskriminon në Chivalry II dhe mund të vrasë disa shokë skuadre nëse nuk jeni të kujdesshëm me gjuajtjen tuaj.

Sulmet me sprint në ulje do të ndihmojnë për të rimbushur Oil Pot-in tuaj nëpërmjet veçorisë Karikues, kështu që sigurohuni që të vazhdoni të depërtoni në vijat e para.

Nënklasa Raider

Nënklasa Raider është e shkyçur në nivelin 4 dhe është e vetmja klasë që ju lejon të pajisni dy armë kryesore në vend që të keni një armë dytësore: megjithëse përdorimi i dyfishtë nuk bëhet fjalë, të paktën tani për tani.

Përdorimi i dy armëve kryesore ju lejon të diversifikoni inventarin tuaj duke pajisur dy armë që mund të japin ju keni një avantazh ndaj dy klasave të ndryshme. Kjo mund t'ju japë një avantazh shtesë në luftim, ose mund të hidhni një nga armët tuaja drejt një armiku.

Mos posedimi i një mburoje gjithashtu e lë Raider-in të pambrojtur ndaj sulmeve me rreze, por një nënklasë e tillë e rëndë duhet të jini gjithmonë të drejtë në kopertinën e luftimeve.

Artikulli i veçantë në arsenalin e Raider është Trumpet. Ky artikull nxit rigjenerimin e shëndetit të aleatëve të afërt për një kohë të shkurtër, duke u rimbushur duke kryer sulme sprint mbi armiqtë tuaj.

Nënklasë ambusher

Kjo nënklasë e poshtër i zhbllokuar në Nivelin 2 është mjeshtri i goditjes dhe i Chivalry IItaktikat e vrapimit. I armatosur me armë të shpejta me një duar, Ambusher synon të godasë në momente të përshtatshme, duke shkaktuar dëme të mëdha prapa linjave të armikut.

Ambushers sjell 35 për qind dëm bonus nga prapa; është thelbësore që ju të përfitoni nga kjo në betejë, duke përdorur shpejtësinë e Ambusher për të kaluar vjedhurazi nëpër linjat e armikut.

Shtimi në arsenalin e Ambusher është një përzgjedhje dytësore e armëve në përputhje me natyrën e shpejtë të kësaj klase dhe hedhjen thika për një avantazh shtesë.

Artikulli i veçantë i bashkangjitur kësaj klase është Quiver, i cili rimbush të gjithë municionin tuaj – duke përfshirë thikat e hedhjes. Pra, mos u turpëroni nga përdorimi i thikat hedhëse për kënaqësinë tuaj. Më pas mund ta rimbushni artikullin tuaj të veçantë nëpërmjet tiparit Vrasës, i cili aktivizohet me çdo sulm të posaçëm të sulmit të kërcimit.

Klasa dhe nënklasat e këmbësorëve

Shëndeti: 150

Shpejtësia: 100

Qëndrimi: 80

Njësitë Footman kanë statistikat më të balancuara nga të gjitha klasat e disponueshme, gjë që i bën ata një pikënisje të shkëlqyer kur hyni për herë të parë në luftën e pafund të Kalorësisë II. The Footman ka nënklasat më të gjithanshme në lojë, duke i bërë ato një zgjedhje të mirë nëse doni të eksperimentoni me taktikat dhe stilet e ndryshme të disponueshme për t'u përdorur.

Çdo nënklasë e Footman ka mbijetueshmërinë e tyre të rritur masivisht nga artikulli i tyre i veçantë , Kompleti i fashës, i cili ju mundësonhidhni poshtë një rezervë fashash, duke ju shëruar ju dhe shokët e skuadrës aty pranë. Ky element shërues më tej bën një rast që ai të jetë klasa më e mirë për fillestarët për t'u përdorur në Chivalry II.

Paketa e fashës rimbushet gjithashtu nga tipari Medic, i cili ngarkon artikullin tuaj të veçantë duke shëruar dhe ringjallur aleatët e rrëzuar në fushën e betejës. Një aftësi tjetër e përbashkët nga të gjitha klasat e Footman është aftësia Sprint Charge.

Ngjashëm me goditjen e kërcimit të Vanguard, Sprint Charge shkakton dëme të konsiderueshme gjatë lëvizjes përpara, duke thyer potencialisht linjat e armiqve dhe duke ndarë çdo pamje të formimit që ata kishin.

Nënklasa Poleman

Nënklasa juaj fillestare e Footman, Poleman, ka akses në një sërë armësh me dy duar me shtrirje të gjatë që ju lejojnë të mbani armiqtë larg. Thënë kjo, pa një mburojë, këto njësi janë të cenueshme ndaj sulmeve me rreze.

Ato posedojnë dy sulme të veçanta, që është unike për Poleman, së bashku me Ngarkimin e Sprinting. Ata gjithashtu mund të përdorin Tackle, i cili i rrëzon armiqtë në tokë gjatë sprintit.

Shumëllojshmëria e sulmeve të sprintit të Polemanit zbutet nga një bonus dëmtimi prej 25 për qind ndaj sulmit në sprint, duke e bërë këtë nënklasë shumë efektive me ritëm.

Nënklasa Man at Arms

The Man at Arms hapet kur arrin në nivelin 4 me klasën Footman. Kjo nënklasë është e armatosur me një armë me një dorë, dytësore dhe amburojë e lehtë për mbrojtje kundër harkëtarëve.

Ky luftëtar i shkathët shkëlqen në shmangien e sulmeve të armikut, duke favorizuar manovrimin mbi fuqinë e plotë. Ata kanë 10 për qind shpejtësi më të shpejtë të lëvizjes me armë me një dorë, dhe gjithashtu u reduktohet me 50 për qind ftohja e tyre, duke i lejuar ata të kalojnë kaosin.

Bonusi për shpejtësinë e tyre, megjithatë, është i balancuar për shkak të mungesës së fuqisë së tyre me një goditje, kështu që mos prisni që të rrëzoni dikë me një lëkundje të vetme, përveç nëse armiku juaj është plagosur tashmë.

Nënklasa e Inxhinierëve në terren

Arritja e nivelit 7 do t'ju lejojë të përdorni nënklasën e Inxhinierit në terren. Kjo klasë mbështetëse mund të vendosë struktura mbrojtëse për të ndihmuar në kontrollin e fushës së betejës.

Në inventarin e tyre është një Barrikadë e Disponueshme, mjete me një dorë të kthyer në armë dhe ose Kurthi Spike ose një Kurth i keq ariu për të gjymtuar armikun me .

Inxhinieri në terren nuk është i përshtatshëm për luftime të rënda. Në vend të kësaj, një lojtar që përdor këtë nënklasë duhet të shikojë të ndryshojë rrjedhën duke i vendosur artikujt e tij në vende taktike ndërkohë që heq mbrojtjen e armikut duke shfrytëzuar rritjen e tyre 100 për qind të dëmit ndaj atyre që thyhen.

Ata janë të prekshëm në luftime të drejtpërdrejta, por të ndihmosh të tjerët do t'ju ndihmojë sepse sa herë që ringjallni dikë, do të rikuperoni 25 për qind të shëndetit tuaj.

Klasa dhe nënklasat e kalorësit

Shëndeti: 175

Shpejtësia: 80

Qëndrueshmëria: 80

Më në fund, ne kemi klasën e fuqishme të Kalorësit të Kalorësisë II. Duke u mburrur me gjendjen më të lartë shëndetësore nga të gjitha fraksionet, por me mungesë shpejtësie dhe qëndrueshmërie, Kalorësi është vija e parë e çdo ushtrie pasi ata mund të marrin pjesën më të madhe të dëmit për shkakun, ndërkohë që shpërndajnë një pjesë të drejtë të tyre.

Pavarësisht se çdo nënklasë ka artikuj të ndryshëm të veçantë, ata të gjithë rimbushen nga Kalorësi duke marrë dëme në vijën e frontit. Pra, nuk mund të përballosh të jesh diku tjetër përveçse të trashë kur luani si kjo klasë.

Duke vuajtur nga një rritje prej 50 për qind në të gjithë klasën deri në ftohjen e tyre, Knights janë të ngadaltë, por të rëndë. Armatura e tyre e rëndë ju lejon të përdorni sulmin special Tackle, i cili i rrëzon armiqtë në tokë përpara se të japë një goditje të fuqishme.

Nënklasa e oficerëve

Ky veteran me përvojë ka një arsenal armatimi që kombinon shpejtësinë dhe fuqinë, me akses në një primar me dy duar, një sekondar të mirë me një dorë dhe një furnizim me thika gjuajtëse për një sulm me rreze.

Ky kombinim armatimi ju lejon për të kaluar pothuajse pa ndërprerje midis stileve të rangut, mbështetjes dhe përleshjes në betejë.

Artikulli i veçantë në dollapin e oficerit është trumbeta. Përdorimi i kësaj dërgon një zhurmë të madhe në radhët, duke rritur rigjenerimin e shëndetit të aleatëve të afërt.

Nënklasa e kujdestarit

E zhbllokuar në nivelin 4 të klasës Knight, Ruajtësi është më i rëndë

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.