Matja: Sa i gjatë është një personazh Roblox?

 Matja: Sa i gjatë është një personazh Roblox?

Edward Alvarado

E keni gjetur ndonjëherë veten të zhytur në botën e Roblox, duke kontrolluar avatarin tuaj virtual dhe befas pyesni veten, " Sa i gjatë është një personazh Roblox në botën reale ?" Epo, nuk jeni vetëm! Kjo pyetje ka çuar në diskutime dhe debate të shumta midis komunitetit Roblox, dhe kërkimi juaj përfundon këtu.

Shiko gjithashtu: Zhbllokimi i kërcimit: Udhëzuesi juaj përfundimtar për Griddy në FIFA 23

Lartësia mesatare e një personazhi Roblox mund të krahasohet me personazhet e famshëm të jetës reale si Selena Gomez. Rrini përreth për të gjetur lartësinë e personazheve të Roblox dhe nëse gjatësia e tyre mund të ndryshohet.

Më poshtë, do të lexoni:

  • Madhësia e një kurvari në Roblox
  • Lartësia e karakterit mesatar Roblox
  • A mund të ndryshohet lartësia e karakterit Roblox?

Dekodimi i madhësisë së një kunj në Roblox

Për një kohë të gjatë, besohej se karakteri mesatar i Roblox qëndronte midis 25 cm (9,84 in) dhe 30 cm (11,81 in) i gjatë dhe ishte pesë deri në gjashtë kunja. Ky vlerësim u bazua në supozimin se një stufë ishte afërsisht pesë centimetra dhe 20 stufa përbënin një metër të botës reale.

Lojtarët e kishin nxjerrë këtë përfundim duke përdorur një eksperiment me top patate. Sidoqoftë, në vitin 2019, Roblox prezantoi ndryshime në cilësimet e lojës, duke u mundësuar përdoruesve të modifikojnë gravitetin dhe cilësimet e tjera të lidhura sipas preferencave të tyre. Ky u quajt "përditësimi i panelit botëror" nga komuniteti Roblox . Duke përfituar sa më shumë nga këto përditësime, një anëtar i devforumit të Roblox i quajtur xaxanxorri se një kurvar ishte i barabartë me 0.28 metra ose 28 cm (11.02 in).

Përcaktimi i lartësisë së një karakteri mesatar Roblox

Karakteri mesatar i Roblox është midis 140-168 centimetra i gjatë, ekuivalent me 4 këmbë 7 inç dhe 5 këmbë 5 inç në jetën reale! Me fjalë të tjera, nëse shoqëruesi juaj Roblox do të ekzistonte në botën reale, ata do të ishin afërsisht po aq të gjatë sa të famshëm si Selena Gomez dhe Lil Wayne.

Megjithëse Roblox nuk i ka konfirmuar zyrtarisht këto gjetje, metoda e përdorur është përafrimi më i afërt me matjen e lartësisë së një karakteri Roblox deri më tani.

Lexo gjithashtu: Eksplorimi i Hype Around Teme Giorno Roblox ID

A mund të ndryshohet lartësia e një karakteri Roblox?

Përshtatja e lartësisë së një personazhi Roblox mund të ndikohet nga disa faktorë. Për shembull, shtimi i mbulesës së kokës ose pjesëve të ndryshme të trupit, siç është shiriti popullor rozë i njëbrirëshit, mund t'i shtojë karakterit më shumë stufa.

Për më tepër, ndryshimi i llojit të trupit do të ndikojë në gjerësinë e personazhit, përmasat e kokës, përmasat dhe më e rëndësishmja, lartësinë. Vlen të përmendet se përditësimet e ardhshme të Roblox mund ta bëjnë më të lehtë matjen e lartësisë së një karakteri , duke çuar në llogaritje më të sakta.

Përfundim

Misteri i sa i gjatë është një personazh Roblox është zgjidhur dhe përgjigja është mjaft befasuese. Me një lartësi mesatare prej 140-168 centimetra (4 këmbë7 inç deri në 5 këmbë 5 inç), miku juaj virtual i Roblox mund të jetë po aq i gjatë sa disa të famshëm të njohur. Ky zbulim jo vetëm që shton një dimension magjepsës në lojë, por gjithashtu nxit kreativitetin e lojtarëve në personalizimin e karaktereve të tyre.

Shiko gjithashtu: FIFA 23: Sa i mirë është Jules Kounde?

Shikoni gjithashtu: Karakteri i personalizuar Roblox

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.