Kampionati i Tenisit në Matchpoint: Lista e plotë e konkurrentëve meshkuj

 Kampionati i Tenisit në Matchpoint: Lista e plotë e konkurrentëve meshkuj

Edward Alvarado

Në Matchpoint – Kampionati i Tenisit, ju mund të përballeni me miqtë tuaj – si në internet ashtu edhe në nivel lokal – dhe CPU-në me disa emra të shquar në tenisin profesionist. Nga ana e meshkujve, ka 11 konkurrentë nga të cilët mund të zgjidhni, duke mos përfshirë dy legjendat e blera në Tommy Haas të Gjermanisë dhe Tim Henman të Mbretërisë së Bashkuar.

Më poshtë, do të gjeni një listë me të 11 konkurrentët sipas rendit alfabetik sipas mbiemrit. Ndryshe nga shumica e lojërave të tjera sportive, nuk ka asnjë vlerësim të përgjithshëm të lidhur me secilin konkurrent.

Kliko këtu për listën e konkurrenteve femra.

1. Carlos Alcaraz

Kombi: Spanja

Dorshmëria: Djathtas

Atributet kryesore: 90 Forehand, 85 Fuqia, 85 Fitness

Carlos Alcaraz është lojtari më i ri në lojë me vetëm 19- vjeç. Edhe në moshën 19-vjeçare, Alcaraz i ri tashmë ka atribute mahnitëse në Matchpoint. 90 Forehand e tij, së bashku me një 84 Backhand, e bëjnë atë një sulmues të fortë të topit. Ai është i fortë përreth me 85 Fuqia dhe Fitness, 84 Shërbyer dhe (pak të ulët) 79 Volley. Mbajeni atë në vende ku mund të përdorni forehand-in, veçanërisht, dhe backhand-in.

Alcaraz tashmë ka 65 fitore në karrierë sipas ATP (Shoqata e Profesionistëve të Tenisit). Përqindja e tij e fitoreve është 74.7. Alcaraz posedon gjithashtu pesë tituj teke. Ai aktualisht renditet në vendin e 7-të në botë me një notë karriere prej 6 më herët në 2022.

2. Pablo Carreño Busta

Kombi: Spanja

Dorshmëria: Djathtas

Atributet kryesore: 93 Fitness , 89 Forehand, 85 Power

Pablo Carreño Busta është një lojtar solid, atributet e të cilit kanë vetëm një dallim prej 13 pikësh. Ai është një djall me 93 Fitness, duke u bërë një nga lojtarët më të shpejtë në lojë. Ai çiftëzohet aq mirë me një 89 Forehand dhe 85 Power, duke i dhënë atij zinxhir kur ai godet topin. Ai gjithashtu ka 84 Backhand, duke e bërë atë të mirë atje, së bashku me 83 Serve dhe 80 Volley. Përveç fitnesit të tij, ai nuk shquhet në asnjë fushë, por gjithashtu nuk vuan në asnjë fushë.

Busta ka 248 fitore në karrierë sipas ATP me një përqindje fitoresh prej 55.6 përqind . Së shpejti 31-vjeçari ka gjashtë tituj në karrierën e tij teke. Ai aktualisht është renditur në vendin e 20-të me një notë karriere prej 10 disa herë.

3. Taylor Fritz

Kombi: Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Dorshmëria: E djathta

Atributet kryesore: 90 Përpara, 90 Shërbim, 88 Fuqia

Taylor Fritz ka atribute të mira që mund të jenë paksa të ndryshme nga shenjat e karrierës së tij. Ai ka 90 Forehand dhe Serve, duke i bashkuar ato me 88 Fuqi për të vendosur vërtet pak shpejtësi në goditjet e tij. Ai ka 85 Fitness për shpejtësi të mirë, 84 Backhand për të kombinuar mirë me forehand-in e tij dhe 80 Volley (do të gjeni se jo shumë lojtarë në Matchpoint kanë vlerësime të larta në Volley).

Shiko gjithashtu: Fantazma e Tsushima: Ndiqni udhëzuesin e luleve blu, mallkimi i Uchitsune

Fritz ka 156 fitore në karrierë me një përqindja e fitimit prej 54.0. 24-vjeçari Fritz ka tre karrierëtituj beqare. Friz aktualisht renditet në vendin e 14-të në botë me një notë karriere prej 13 më herët në vitin 2022.

4. Hugo Gaston

Kombi: Franca

Dorshmëria: majtas

Atributet kryesore: 95 Fitness, 82 Volley, 80 Forehand

Francezi Hugo Gaston është lojtari i rrallë në Matchpoint që shquhet në një atribut në dëm të të tjerëve. Gaston ka atributin më të lartë të fitnesit në lojë në moshën 95-vjeçare. Ai mund të fluturojë nëpër fushë dhe nuk do të lodhet. Megjithatë, atributi i tij i dytë më i mirë Volley në 82. Forehand-i i tij është 80 dhe Backhand 79. Së bashku me 79 Power, kjo do të thotë se Forehand-i dhe Backhand-i i tij të paktën do të godasin në mënyrë të ngjashme. Megjithatë, shërbimi i tij është 75, kështu që ju duhet të jeni strategjik në vendosjen e shërbimit tuaj.

21-vjeçari Gaston është në fillim të karrierës së tij me 20 fitore në karrierë dhe një përqindje fitoresh prej 45,5. Ai ende nuk ka fituar një titull teke në karrierën e tij. Ai aktualisht renditet në vendin e 66 me një notë karriere prej 63 më herët në 2022.

5. Hubert Hurkacz

Kombi: Polonia

Shiko gjithashtu: Pokémon Mystery Dungeon DX: Lista e plotë e artikujve & Udhëzues

Dorshmëria: Djathtas

Atributet kryesore: 89 Fitness, 88 Backhand, 88 Serve

Hubert Kurkacz është një nga lojtarët më të fortë në lojë me atribute që kanë vetëm një dallim prej shtatë pikësh. Ai ka 89 Fitness, 88 Backhand, 88 Serve, 85 Forehand, 85 Volley dhe 82 Power. Ai është aq i mirë sa vijnë në lojë. Ai nuk i mungon në asnjë fushë dhe është një zgjedhje e shkëlqyer për tëlojtarët fillestarë për t'u njohur me lojën.

25-vjeçari Kurkacz ka 112 fitore në karrierë me një përqindje fitoresh prej 55.7. Ai ka pesë tituj të karrierës teke. Aktualisht, Kurkacz renditet në vendin e 10-të me një notë karriere prej 9 në 2021.

6. Nick Kyrgios

Kombi: Australi

Dorshmëria: Djathtas

Atributet kryesore: 91 Përpara, 91 Shërbim, 90 Fuqia

Enigmatiku Nick Kyrgios, fytyra e Matchpoint, është një nga lojtarët më të mirë në lojë. Përveç Volley (80), atributet e Kyrgios janë të gjitha në vitet '80 të larta ose të ulëta '90. Ai ka 91 Forehand, 91 Serve, 90 Power, 88 Backhand dhe 88 Fitness. Ashtu si Kurkacz, atributet e Kyrgios e bëjnë atë një lojtar që do t'i ndihmojë fillestarët të përshtaten me lojën.

Kyrgios ka 184 fitore në karrierë me një përqindje fitoresh prej 62.8. 27-vjeçari Kyrgios ka gjashtë tituj në karrierën e tij teke. Ai aktualisht renditet në vendin e 40-të me notë 13 në karrierë në vitin 2016. Në momentin e publikimit, Kyrgios po pret Novak Djokovic në finalet e meshkujve të Kampionatit Wimbledon pasi kundërshtari i tij në gjysmëfinale, Rafael Nadal, u desh të tërhiqej për shkak të lëndimit.

7. Daniil Medvedev

Kombi: Rusia (i pashoqëruar në lojë)

Dorshmëria: E drejta

Atributet kryesore: 95 Shërbim, 91 Fitnes, 90 Forehand

Daniil Medvedev është një nga lojtarët më të mirë në botë me atribute që pasqyrojnë aftësitë e tij. Ai ka më të mirënshërbej në lojë me 95 Serve. Ai gjithashtu ka 91 Fitness për të siguruar shpejtësi. Ai paketon 90 si në Forehand ashtu edhe në Backhand, duke i bashkuar me 85 Power. Atributet Fuqia dhe Shërbyer do ta bëjnë gozhdimin më të thjeshtë se sa me lojtarët e tjerë. Ai gjithashtu ka një nga vlerësimet më të larta në Volley në 85, duke e bërë atë të aftë për të luajtur pranë rrjetës gjithashtu.

26-vjeçari Medvedev ka 249 fitore në karrierë me një përqindje fitoreje në karrierë prej 69.6. Medvedev ka 13 tituj të karrierës teke, duke përfshirë edhe fitimin e US Open 2021. Medvedev aktualisht renditet si lojtari më i mirë i meshkujve në botë, duke mbajtur renditjen më të mirë që nga mesi i qershorit 2022.

8. Kei Nishikori

Nation: Japoni

Dorshmëria: Djathtas

Atributet kryesore: 95 Fitness, 91 Forehand, 90 Backhand

Konkurrenti veteran nga Japonia, Kei Nishikori është një zgjedhje solide në Matchpoint. Ai e lidh Gaston me fitnesin më të lartë në 95-vjeç. Nishikori gjithashtu ka forehand dhe backhand të pabesueshëm me 91 Forehand dhe 90 Backhand. Megjithatë, ka një rënie të vogël pas atyre tre vlerësimeve në vitet '90. Ai ka 80 Volley and Power, por 75 Serve. Do të duhet të jeni strategjik me vendosjen tuaj të shërbimit me Nishikori gjithashtu.

Nishikori ka 431 fitore në karrierë me një përqindje fitoresh prej 67,1. 32-vjeçari Nishikori ka 12 tituj në karrierën e tij teke. Megjithatë, ai nuk ka fituar një garë Grand Slam, por arriti në finalet e US Open në2014. Nishikori aktualisht është renditur në vendin e 114 me një notë karriere prej 4 në 2015.

9. Benoît Paire

Kombi: Franca

Dorshmëria: Djathtas

Atributet kryesore: 90 Backhand, 86 Power, 85 Serve

Benoît Paire është një tjetër konkurrent i mirëfilltë, atributet e të cilit nuk t pasqyrojnë domosdoshmërisht rezultatet e tij aktuale. Paire ka 90 Backhand dhe me 86 Fuqi, ai mund të thyejë pikët prapa kundërshtarëve të tij. Ai ka një treshe atributesh në moshën 85-vjeçare me Serve, Volley dhe Fitness. Atributi i tij më i ulët është Forehand në 80, por ai duhet të jetë ende një lojtar i mirë për t'u përdorur në lojë.

33-vjeçari Paire ka 240 fitore në karrierë me një përqindje fitoresh prej 45.7. Ai ka tre tituj të karrierës teke. Ai aktualisht është renditur në vendin e 73-të me një notë në karrierë prej 18 në 2016.

10. Andrey Rublev

Kombi: Rus (i pashoqëruar në lojë)

Dorshmëria: Djathtas

Atributet kryesore: 98 Forehand, 92 Fuqia, 89 Fitness

Andrey Rublev ka një pabarazi më të madhe në mes të tij më të lartë dhe atributet më të ulëta, por kjo është vetëm sepse Forehand-i i tij në një pikë më pak se maksimumi në 98! Akoma më mirë, Fuqia e tij është 92, duke e bërë avantazhin e tij edhe më të mirë për shkak të shpejtësisë që mund të vendosë në topa. Ai gjithashtu ka 89 Fitness, kështu që ai mund të lëvizë shumë shpejt. Backhand dhe Serve i tij janë gjithashtu të mirë në 85, por si të tjerët, Volley-i i tij është i ulët në 70.

Rublev ka 214 fitore në karrierë me një përqindje fitoresh prej 63.9.24-vjeçari Rublev ka 11 tituj në karrierën e vetme, por asnjë kampionat Grand Slam. Ai aktualisht është renditur në vendin e 8 me një notë karriere prej 5 në 2021.

11. Casper Ruud

Kombi: Norvegjia

Dorshmëria: Djathtas

Atributet kryesore: 91 Forehand, 90 Fuqia, 89 Fitness

Casper Ruud përmbyll grupin e lojtarëve për meshkuj (jo Legjenda) në Kampionatin Matchpoint – Tenis. Ruud ka atribute të shkëlqyera, të kryesuara nga një Forehand 91, 90 Power dhe 89 Fitness. Servisi i tij është 85 vjeç, Backhand-i i tij është 84 dhe Volley-i i tij është 80. Fuqia e tij dhe forehand-i e bëjnë atë të fortë atje dhe ai mund të bëjë një grusht shërbimesh me fuqinë e tij.

Ruud ka 149 fitore në karrierë me një përqindja e fitimit prej 64.8. 23-vjeçari Ruud ka tetë tituj të karrierës teke. Ai aktualisht renditet në vendin e 6-të me një notë në karrierë prej 5 dy herë në qershor 2022.

Ka përmbledhjen tuaj të çdo lojtari për meshkuj në Matchpoint – Tenis Championships (jo-legjenda). Kë do të zgjidhni për t'i treguar botës aftësitë tuaja në tenis?

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.