Harvest Moon One World: Si të përmirësoni mjetet, të merrni një fermë legjendare dhe mjete korrjeje

 Harvest Moon One World: Si të përmirësoni mjetet, të merrni një fermë legjendare dhe mjete korrjeje

Edward Alvarado

Për pjesën më të madhe të fazave të hershme të lojës, do të jeni në gjendje t'ia dilni mbanë me çekiçin dhe sëpatën tuaj fillestare për korrjen dhe heqjen e pengesave të papërshtatshme.

Megjithatë, përfundimisht do të hasni në një pemë guri ose drurë që nuk mund të pritet me këto mjete bazë. Pra, do t'ju duhet të dini se si të përmirësoni mjetet në Harvest Moon: One World.

Këtu, ne do të shqyrtojmë se ku shkoni për të përmirësuar veglat tuaja në Harvest Moon dhe materialet që ju nevojiten për të korrur për secilën të përmirësimeve të veglave.

Si të përmirësoni veglat në Harvest Moon: One World

Procesi i përmirësimit të veglave tuaja në Harvest Moon: One World varet nga përparimi juaj përmes programit kryesor historia, si dhe plotësimi i kërkimeve të tërheqjes me qendër në minierën për Dva.

Për të aktivizuar mundësinë e parë të përmirësimit, do t'ju duhet të takoni Doc Jr në plazh dhe të plotësoni kërkesën e tij "Bëni një tryezë pune". Ai shfaqet në peshqirë pasi të keni kryer disa nga detyrat për fshatin Halo Halo.

Ka tre faza për çdo përmirësim të mjetit në Harvest Moon; Një botë, që zhvillohet në dy grupe kërkimesh për të marrë. Ka kërkesat e Mjeteve të Ekspertëve, kërkesat e Mjeteve Master dhe më pas kërkesat e Mjeteve Legjendare. Së bashku me përparimin e historisë, do t'ju duhet gjithashtu të zhbllokoni grupin e mjeteve përpara për përmirësimin tjetër të mjetit.

Për çdo nivel, do të keni mundësi të përmirësoni mjetet tuaja bujqësore (Kanos për ujitje dhe shat) dhe më pas mjetet tuaja të korrjes(Çekiqi, sëpatë dhe shufër peshkimi). Kërkimet e marrjes për Dva janë të njëjta për secilën, siç janë materialet e kërkuara për të përmirësuar mjetet.

Pra, këtu janë kërkesat, fazat në histori që nevojiten për t'u zhbllokuar, shpërblimet e recetave të veglave dhe materialet që Dva kërkon përmirësime të veglave në Harvest Moon: One World

Kërkesë emrin Unlock Stage Recetat e veglave të shpërblimit Kërkesa e Dva
Përmirësoni veglat tuaja të fermës! 1 Plotëso kërkesën e Doc Jr's Workbench Expert Hoe, Expert Watering Can 5x Bronze
Përmirëso mjetet e tua të korrjes! 1 Merrni medaljonin e pastilës Spatën eksperte, shufrën e peshkimit ekspert, çekiçin ekspert 5x argjend
Përmirësoni veglat tuaja të fermës ! 2 Gjatë Historisë së Lebkuchen Master Hoe, Master Water Water 5x Ar
Përmirësoni mjetet tuaja të korrjes! 2 Gjatë Historisë Salmiakki Spata Master, Master Fishing Rod, Master Hammer 5x Gold
Përmirësoni veglat tuaja të fermës! 3 Merrni medalionin Lebkuchen Shota legjendar, kanaçe legjendar për ujitje 5x titanium
Përmirësoni mjetet tuaja të korrjes! 3 Merr medaljonin Salmiakki Spatë legjendar, shufër peshkimi legjendar, çekiç legjendar 5x titan

Për të ndezur çdo kërkesë të re, do t'ju duhet të shkoni në Dva në Minierën në lindje të Calisson. Më pas ai do t'ju ofrojë t'ju japë një mjetpërmirësoni recetat në këmbim të një grupi të caktuar materialesh.

Meqë Dva kërkon gjithmonë fletë metalike, do t'ju duhet të gërmoni në Minierat, mundësisht në Minierën Lebkuchen për shkallën e saj të lartë të rënies së materialeve . Më pas, do t'ju duhet të shkoni në shtëpinë e Doc Jr për ta kthyer mineralin e metalit në fletë metalike dhe më pas t'ia jepni ato Dva.

Si t'i përmirësoni mjetet në nivelin legjendar në Harvest Moon

Midis secilës prej kërkesave të Dva-s, do t'ju duhet të përmirësoni mjetet tuaja për të pasur nivelin e duhur për t'u përmirësuar më pas në nivelin tjetër. Çdo herë, do t'ju duhet të shkoni në tavolinën e punës të shtëpisë tuaj me fletë metalike të mineralit të rafinuar.

Ju mund të rafinoni të gjitha lëndët e para që korrni nga Minierat në shtëpinë e Doc Jr në vendndodhjen e fillimit të lojës. Sa herë që përpunoni një material, do t'ju duhet të paguani pak G dhe të sillni një copë xehe.

Çdo përmirësim e përmirëson mjetin në një farë mënyre. Përmirësimet më të rëndësishme vijnë te Hammer dhe Axe, të cilat ju lejojnë të shkatërroni gurë më të mëdhenj dhe nyje xeherore, dhe të prisni respektivisht pemë më të forta. Përmirësimet në shkopin e peshkimit, shatën dhe kazanin për ujitje janë thjesht kursim kohe më shumë se çdo gjë.

Tabela më poshtë tregon materialet që ju nevojiten për të përmirësuar çdo nivel veglash në Harvest Moon: One World. Ju mund t'i përmirësoni ato individualisht, por meqë recetat vijnë në grupe, mund të kurseni pak kohë dhe të merrni materialet menjëherë.

Shiko gjithashtu: Si të notoni lart në GTA 5: Përvetësimi i Mekanikës InGame
PërmirësojeniCakto Mjetet e përmirësuara Përmirëso materialet Kosto për të rafinuar mineralin
Expert Farm Tools Expert Hoe, Expert Watering Can 8x Bronze Total 8x Ore Bronzi + 320G
Mjetet e korrjes së ekspertëve Spata eksperte, shufra peshkimi ekspert, çekiçi ekspert 12x gjithsej bronzi 12x mineral bronzi + 480 g
Master Farm Tools Master Hoe, Master Water Water 8x Silver Total 8x Silver Ore + 320G
Mjetet mjeshtërore të korrjes Spata kryesore, shufra e peshkimit master, çekiçi kryesor 12x gjithsej argjendi 12x mineral argjendi + 480 g
Mjetet legjendare të fermës Shota legjendare, kanaçe legjendar për ujitje 8x ari total 8x mineral ari + 640 g
Mjetet legjendar të korrjes Spata legjendar, shufra legjendar peshkimi, çekiç legjendar 12x ari total 12x ari + 960 g

Nëse ju pëlqen të bëni një seancë të minierave me shumicë dhe më pas të plotësoni të gjitha kërkesat e mjeteve të përmirësimit të Dva, do t'ju nevojiten një total prej:

  • 25 bronzi
  • 25 argjendi
  • 30 ari
  • 10 titan
  • 5,900G (kostot e rafinimit të xehes)

Marrja e gjithë kësaj do t'ju shohë përmes konvertimit të mineralit në metalet, kërkesat materiale nga Dva dhe materialet e nevojshme për të përmirësuar mjetet në Harvest Moon: One World.

Shiko gjithashtu: Sa makina kanë nevojë për ngrohje të shpejtë?

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.