Gjithçka që duhet të dini për Roblox Apeirophobia

 Gjithçka që duhet të dini për Roblox Apeirophobia

Edward Alvarado

Një nga lojërat më të njohura të Roblox, e quajtur Apeirophobia , është një prej lojërave për t'u intriguar pasi bazohet në mitin popullor The Backrooms. Një krijim i Polaroid Studios, Apeirophobia i referohet niveleve në dukje të pafundme që përbëhen nga dhoma boshe zyrash dhe u publikua zyrtarisht më 30 prill 2022.

Shiko gjithashtu: FIFA 22: Skuadrat më të mira sulmuese

Apeirophobia fillimisht do të thotë frika nga pafundësia , me të cilën do të përballeni drejtpërdrejt në këtë lojë Roblox që mund të shijohet me miqtë ose vetë. Loja shkon në një spirale të pafund korridoresh dhe dritash ndezëse ndërsa nisni një kërkim misterioz, ndërsa diçka ju gjuan nga hijet.

Apeirophobia ka qenë jashtëzakonisht popullore që nga publikimi i saj për shkak të përvojës vërtet të tmerrshme në të cilën marrin pjesë lojtarët pasi është e thjeshtë dhe e frikshme.

Në të vërtetë, Roblox Apeirophobia bazohet në dhoma të pafundme, me shkëlqim të zbuluara rastësisht, korridore, qoshe dhe hije, ndërkohë që ka diçka që ju ndjek - qilim i lagësht, letër-muri të verdhë dhe dritat fluoreshente ndezëse – gjithçka krijon një emocion që ia vlen patjetër ta shikoni.

Lexo gjithashtu: Udhëzuesi i Apeirophobia Roblox

Përditësimi i fundit i Apeirophobia

Duke pasur parasysh pranimin masiv të lojës, Apeirophobia Update 2, i njohur gjithashtu si Përditësimi i Magazinimit, mbërriti më 29 korrik dhe ofron sa vijon;

  • Nivele të reja nëeksploroni, edhe pse priten më shumë në një përditësim të ardhshëm
  • Aftësia e shtuar për të shlyer kodet në lojë
  • Gamepass – Rritja e Lobit
  • Reworks në muzikën Hound dhe Lobby
  • Rregullime të ndryshme

Çfarë janë kodet e apeirofobisë?

Kodet e apeirofobisë janë të mira të vogla të dhëna nga zhvilluesi i lojërave Polaroid Studios për t'u ofruar lojtarëve të gjithë ndihmën që mund t'u nevojitet në përpjekjet e tyre për t'i shpëtuar realitetit . Këto artikuj falas në lojë i ndihmojnë lojtarët kur bashkohen për të zgjidhur enigmat në përpjekjen e tyre për t'i shpëtuar këtij tmerri të pafund.

Këto shpërblime në lojë janë kryesisht artikuj kozmetikë , si titujt që rri pezull mbi kokën tënde, që ofrohen nga zhvilluesi nëse loja arrin një moment historik të caktuar.

Shiko gjithashtu: Zgjedhja e agjentit NBA 2K22: Agjenti më i mirë për të zgjedhur në MyCareer

Si të shfrytëzoni kodet Apeirophobia

Shlyerja e kodeve të Apeirophobia mund të bëhet duke ndjekur hapat e thjeshtë më poshtë:

  • Boot up Apeirophobia në Roblox
  • Shtypni opsioni i kodeve në fund të menysë
  • Vendos një nga kodet në kuti
  • Shtyp redeem
  • Shijoni të mirat tuaja falas

Për më tepër, nëse kodi nuk funksionon , do të thotë se ai ka skaduar pasi kodet e Apeirophobia vijnë me një afat kohor, kështu që lojtarët duhet t'i përdorin ato shpejt. Kodet e vlefshme duhet të futen saktë dhe në versionin më të fundit të serverit pasi ato nuk funksionojnë gjithmonë në versionet e vjetra të serverit.

Lexo gjithashtu: Përdorimi i të dhënave në Roblox: Sa të dhëna përdor Roblox dhe si tëMbani nën kontroll përdorimin tuaj

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.