Evolution Monster Sanctuary: Të gjitha Evolucionet dhe Vendndodhjet e Katalizatorëve

 Evolution Monster Sanctuary: Të gjitha Evolucionet dhe Vendndodhjet e Katalizatorëve

Edward Alvarado

Ka disa mënyra të ndryshme për të rritur forcën dhe aftësitë e përbindëshave tuaj në Monster Sanctuary, si p.sh. duke i niveluar lart dhe duke i zhvendosur në dritë ose errësirë. Një opsion tjetër i disponueshëm për disa përbindësha të zgjedhur në lojë është evolucioni.

Duke kombinuar një përbindësh të përputhshëm me katalizatorin e tij të evolucionit, mund ta evoluoni atë në një bishë më të fortë, duke zhbllokuar shpesh një pemë aftësish më të fuqishme në proces.

Pra, ja gjithçka që duhet të dini rreth evolucionit në Monster Sanctuary, duke përfshirë mënyrën e evoluimit të përbindëshave dhe ku të gjeni katalizatorët.

Shiko gjithashtu: Madden 23: Aftësitë më të mira të QB

Si të evoluoni përbindëshat në Monster Sanctuary

Për të zhbllokuar aftësinë për të evoluar përbindëshat në Monster Sanctuary, së pari do t'ju duhet të keni akses në të vetmen pjesë të hartës që mundëson evolucionin.

Gjetur në Pyjet e Lashtë dhe aksesohet vetëm nëpërmjet një hyrjeje lindore ose Teleport Crystal, ju duhet të shkoni te Pema e Evolucionit e paraqitur në imazhin më poshtë.

Pasi të mbërrini në Pemën e Evolucionit, do të takoni Mbajtësin e Pemës. Ata shpjegojnë se për të evoluar një përbindësh, ju duhet t'i paraqisni pemës bishën dhe katalizatorin e tyre specifik.

Shiko gjithashtu: Të gjithë miqtë e mi janë toksikë Kodi i këngës së Roblox

Keeper gjithashtu ju paralajmëron se zhvillimi i një përbindësh e detyron atë të humbasë shumë nga aftësitë e tij dhe të ndryshojë pamjen e tij, por se në shumicën e rasteve, përbindëshi i evoluar është më i fortë se origjinali.

Pas bisedës tuaj me Keeper, ju do të merrniArtikull katalizator Balta magjike. Kjo do të shkaktojë gjithashtu një kërkim dytësor, i cili mund të përfundojë duke marrë një Ninki nga Pallati i Diellit dhe më pas duke e evoluar atë me Argjilën Magjike në Pemën e Evolucionit.

Si të merrni katalizatorët evolucionit në Monster Sanctuary

Për shumicën e katalizatorëve të evolucionit të Monster Sanctuary, ka dy mënyra kryesore për t'i marrë ato: rastësisht në një Kuti Shpërblime dhe si një rënie e rrallë nga i njëjti lloj përbindëshi. Për shembull, nëse keni nevojë për katalizatorin e evolucionit për të evoluar një Glowfly, mund të përpiqeni ta merrni atë duke luftuar Glowdra të egër dhe të përpiqeni ta ulni artikullin si një rënie e rrallë. Përbindëshat kampionë të aplikueshëm do të lëshojnë gjithashtu katalizatorin e tij të evolucionit si një shpërblim me pesë yje.

Disa katalizatorë evolucioni mund të gjenden gjithashtu në gjokse të caktuara të fshehura rreth hartës së Monster Sanctuary. Zakonisht i fshehur në të njëjtën zonë ku përbindëshi është më i përhapur, për disa evolucione, mund të garantoni se do të kapni katalizatorin duke pastruar zonën për gjoks.

Në mënyrë të ngjashme, mund të merrni edhe katalizatorë evolucioni nga personazhet rreth hartës, si p.sh. "Keeper of the Tree in the Ancient Woods", i cili ju jep artikullin Magical Clay.

Aty ku merrni katalizatorët e evolucionit është i ndryshëm për çdo përbindësh që është në gjendje të evoluojë, kështu që kontrolloni më poshtë për tabela e plotë e evolucioneve të Monster Sanctuary.

Të gjitha evolucionet e Monster Sanctuary dhe vendndodhjet e katalizatorëve

Në tabelën më poshtë, jumund të shihni të gjitha evolucionet e mundshme të Monster Sanctuary të disponueshme në lojë. Tre kolonat e fundit kanë të bëjnë me vendin ku mund të gjeni katalizatorët e evolucionit, duke përfshirë llojet e Kutisë së Shpërblimit që mbajnë artikullin, përbindëshat për të mposhtur për ta marrë atë si një rënie të rrallë dhe ku mund të gjendet tjetër në hartë.

Përbindëshi Catalyst Evolution Kutia e shpërblimit Dropa e rrallë Vendndodhja tjetër
Blob Kurora madhështore King Blob Niveli 5 Mbreti Blob N/A
Ice Blob Majestic Crown King Blob Niveli 5 King Blob N/A
Lava Blob Majestic Crown King Bob Niveli 5 King Blob N/A
Rainbow Blob Majestic Crown King Blob Niveli 5 King Blob N/A
Crackle Knight Sun Stone Sizzle Knight Niveli 2 N /A Sun Palace (gjoks)
Draconov Gur zjarri Dracogran Niveli 3 Dracogran N/A
Draconov Gur i errët Draconoir Niveli 4 Draconoir N/A
Draconov Gur i akullit Dracozul Niveli 4 Dracozul N/A
Glowfly Hiri vullkanik Glowdra Niveli3 Glowdra Dhoma e magmës (gjoks)
Grummy Pluhuri yjor G'rulu Niveli 1 G'rulu N/A
Syri i çmendur Pakti demonik Zoti i çmendur Niveli 5 Zoti i çmendur N/A
Magmapillar Fsheku Magmamoth Niveli 1 N/A Drurë të lashtë (gjoks)
Minitaur Shard of Winter Megataur Niveli 2 N/A Snowy Peaks (Clothes Maker)
Ninki Argjila magjike Ninki Nanka Niveli 2 N/A Prurët e lashtë (Keeper of the Pema)
Rocky Giant Seed Mega Rock Niveli 3 Mega Rock N/A
Vaero Pendë argjendi Silvaero Niveli 3 Silvaero Plazhi i Horizontit (Gjoksi)

Përfitimet e përbindëshave në zhvillim në Sanctuary të Përbindëshave

Siç thuhet nga Mbajtësi i Pemës, zhvillimi i një përbindësh zakonisht do të rezultojë në marrjen e një krijese më të fortë. Së bashku me këtë, pema e aftësive të përbindëshit do të ndryshojë, duke lejuar shpesh akses në aftësi më të mira lart në degë.

Së bashku me këtë ndryshim të pemës së aftësive, do t'ju rimbursohen gjithashtu të gjitha pikat e aftësive të përbindëshit. Pra, përbindëshi do të mbetet në të njëjtin nivel, por ju do të merrni po aq pikë aftësish sa keni fituar tashmë për të zhbllokuar aftësitë e reja.

Evoluimi i një përbindësh nëMonster Sanctuary gjithashtu mund të jetë një kursim kohe kur keni nevojë për një aftësi specifike, ose mund të jetë rruga juaj e vetme drejt një aftësie. Evolution mund t'ju japë akses te Improved Flying (Vaero into Silvaero), Summon Big Rock (Rocky to Mega Rock) dhe Secret Vision (Mad Eye into Mad Lord).

Më në fund, kushdo që kërkon të plotësojë Ditarin e tij Monster do të dëshirojë të përdorë katalizatorët e evolucionit. Kjo është për shkak se vezët e rralla janë vetëm për formën bazë të përbindëshit të evoluar – që do të thotë se ju duhet të shkoni te Pema e Evolucionit për të marrë disa përbindësha.

Tani ju e dini se cilët përbindësh mund të evoluojnë në Monster Sanctuary, si të evoluoni përbindëshat dhe ku mund të gjeni katalizatorët e evolucionit.

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.