NBA 2K23 Shot Meter Shpjegohet: Gjithçka që duhet të dini për llojet dhe cilësimet e Shot Meter

 NBA 2K23 Shot Meter Shpjegohet: Gjithçka që duhet të dini për llojet dhe cilësimet e Shot Meter

Edward Alvarado

Në NBA 2K23, ka shumë mënyra për të mposhtur çdo kundërshtar. Nëpërmjet të gjitha qasjeve të kundërta, megjithatë, një aspekt kyç që duhet të zotërohet është kërcimi i kohës.

Disa preferojnë të mos përdorin një matës gjuajtjeje dhe preferojnë thjesht të adoptojnë një ritëm. Mund të bëhet një shpërqendrim në ekran, por matësi i gjuajtjes është një tregues i jashtëzakonshëm që mund t'i tregojë një fillestari se si të "gjelbërojë" ose të gjejë lëshimin e përsosur për kërcimin e lojtarëve që ata përdorin vazhdimisht.

Kështu që ata përdorin vazhdimisht. , këto janë disa këshilla për të maksimizuar matësin e gjuajtjes në NBA 2K23.

Çfarë është matësi i gjuajtjes dhe si e përdorni atë në NBA 2K23?

Matësi i gjuajtjes përdoret si udhëzues dhe tregues për të treguar efektivitetin e goditjeve në NBA 2K23. Siç u përmend më parë, disa vendosin të mos e përdorin atë, por qëllimi i matësit të goditjeve është t'ju ndihmojë të konvertoni goditjet e qëndrueshme në lojë.

Matësi i goditjes në NBA 2K23 është më i personalizueshëm në krahasim me përsëritjet e mëparshme . Ndryshimet kryesore sillen rreth llojit të matësit të shkrepjes që mund të zgjidhni dhe tingujve të prodhuar. Për ekspertët, mund të mos ketë shumë rëndësi, por matësi i gjuajtjes është një mjet integral për të ndihmuar një person për të zotëruar kohën e goditjeve me kërcime.

Shot Meter Comet (High)

Gjuajtja e përsosur e kërcimit ndodh kur ju e lëshoni atë në kulmin e lëshimit të lojtarit të tyre. Sfida është që lojtarë të ndryshëm nga çdo ekip mund të kenë kohë dhe maja të ndryshmelëshimi.

Të bësh një goditje të përsosur në NBA 2K23 nuk është një arritje e lehtë, veçanërisht nëse vështirësia është vendosur në Superstar ose Hall of Fame. Për të gjetur versionin e përsosur, do t'ju duhet të stërviteni shumë dhe të provoni të bëni xhirime me disa lojtarë të ndryshëm.

Si të fikni matësin e goditjes

Për të fikur goditjen njehsor në NBA 2K23, ju duhet të:

 1. Shkoni te menyja kryesore dhe më pas zgjidhni Features;
 2. Zgjidhni Cilësimet e Kontrolluesit dhe shkoni poshtë te Shot Meter
 3. Kalo opsioni Shot Meter në Off.

Seksioni i Cilësimeve të Kontrolluesit ju lejon të eksperimentoni me cilësimet tuaja të preferuara, të tilla si fikja e matësit të gjuajtjes ose ndryshimi i pamjes së tij gjatë lojës.

Si të ndryshoni matësin e shkrepjes në 2K23

Mund ta përshtatni matësin tuaj të shkrepjes duke ndryshuar llojin e njehsorit, tingujt dhe dridhjet brenda menysë "Cilësimet e kontrolluesit".


0>Për të ndryshuar matësin e fotografimit në 2K23:
 1. Shko te menyja kryesore dhe më pas zgjidh Features;
 2. Navigo te Cilësimet e Kontrolluesit

Këtu mund të ndryshojë cilësimet për matësin tuaj të shkrepjes, kohën e shkrepjes, lëshimin e përsosur, llojin e matësit të shkrepjes dhe lëshimin e përsosur SFX.

Llojet e matësve të shkrepjes në 2K23

Do të ketë 20 matës të ndryshëm të shkrepjes lloje në dispozicion. Pesë lloje matësash do të jenë të disponueshëm në nisje me 15 të tjerë të shkyçur në Seasons gjatë gjithë vitit. Pesë llojet e paracaktuara të matësve të gjuajtjes janë:

 1. Comet(I lartë)
 2. Tusk 1 (nën)
 3. Shirit i lakuar (Anës)
 4. Shirit i lakuar (mini)
 5. Shirit i drejtë (mini)
Matësi i gjuajtjes kometë (i lartë)Matësi i gjuajtjes Tusk 1 (nën)Metër i gjuajtjes me shirit të lakuar (anësor)Metër i gjuajtjes me shirit të lakuar (mini)Shillë e drejtë (mini) Shotmeter

Si ta bëni matësin e gjuajtjes më të madh

Matësi i gjuajtjes në NBA 2K23 nuk mund të ndryshohet manualisht për të rritur madhësinë e tij . Megjithatë, ju mund të zgjidhni llojin e njehsorit të gjuajtjes Comet (High) pasi është matësi më i madh i gjuajtjes në dispozicion në nisje. Matësi i gjuajtjes rritet automatikisht në madhësi nëse lojtari është i hapur në krahasim me tentativën për një kërcim ndërsa dy mbrojtës janë të gjithë mbi ta.

A ka një matës dunk në gjeneratën aktuale 2K23?

Po, matësi i dunk është në versionin aktual (PS4 dhe Xbox One) të NBA 2K23. Matësi i dunk është një veçori e re që u jep lojtarëve një përvojë më dinamike dhe eksperimentale më lirshëm.

Kur R2 shtypet drejt koshit, duhet të vendosni shkopin e djathtë poshtë dhe të siguroheni që shkopi të lëshohet kur shenja është midis vijave të gjelbra. Për më tepër, në vështirësi më të mëdha, hapësira për t'u lëshuar në kohën e duhur zvogëlohet. Është një shtesë e jashtëzakonshme në lojë, por është sfiduese për t'u zotëruar.

Cilat janë cilësimet më të mira të matësit të gjuajtjes?

Ndërsa preferencat e cilësimeve të matësit të shkrepjes mund të ndryshojnë shumë, qëllimi kryesor është konvertimi i kovave vazhdimisht. Pra, këto janë tonazgjedhjet për cilësimet më të mira të matësit të gjuajtjes për fillestarët dhe veteranët në NBA 2K23.

Për fillestarët:

 • Ndizni matësin e gjuajtjes për gjuajtje me kërcim dhe jo për shtyrje.
 • Përdor llojin e njehsorit të gjuajtjes Comet (High).
 • Fike matësin e gjuajtjes për gjuajtje të lira.
 • Përdor butonin Square (PlayStation) ose X (Xbox) për të shtënat.
 • Tingulli nuk ka shumë rëndësi.

Për veteranët:

 • Fikeni matësin e gjuajtjes për kërcim gjuajtje, rreshtime dhe gjuajtje të lira (kjo rrit dritaren tuaj të gjuajtjes).
 • Mbështetu në kohëzgjatjen e lojtarëve.
 • Përdor butonin Square (PlayStation) ose X (Xbox) për të gjuajtur.

Si ta rregulloni matësin e shkrepjes nëse nuk funksionon

Për të rregulluar matësin e shkrepjes, shkoni te Cilësimet e Kontrolluesit dhe kthejeni opsionin e Shot Meter nga Joaktiv në Aktiv . Ekziston një tendencë që lojtarët të eksperimentojnë me qasje të ndryshme me matësin e goditjes, kështu që është më mirë të kontrolloni përpara se të luani një lojë dhe të kontrolloni dy herë nëse matësi i goditjes po funksionon me cilësimet tuaja të preferuara.

Mund ta ndryshoni ngjyra e matësit të shkrepjes

Nuk mund ta ndryshoni ngjyrën e matësit të shkrepjes . Kjo ishte një veçori e disponueshme në 2K22 dhe nuk disponohet më në 2K23.

Matësi i goditjes është një mënyrë e shkëlqyer për të ndihmuar zhvillimin e një lojtari në NBA 2K23. Nuk ka një përgjigje të thjeshtë për të qenë në gjendje të konkurroni me më të mëdhenjtë në këtë lojë, por zotërimi i matësit të goditjes ju jep një rezultat masivmundësi për të bërë kërdi me ndonjë ekip ose lojtar.

Shiko gjithashtu: Ekzekutues falas për Roblox

Po kërkoni skuadrën më të mirë për të luajtur?

NBA 2K23: Ekipet më të mira për të luajtur si qendër (C ) në MyCareer

NBA 2K23: Ekipet më të mira për të luajtur si një roje gjuajtjeje (SG) në MyCareer

NBA 2K23: Ekipet më të mira për të luajtur si një roje pikë (PG) në MyCareer

NBA 2K23: Ekipet më të mira për të luajtur si sulmues i vogël (SF) në MyCareer

Duke kërkuar më shumë udhëzues 2K23?

Distinktivët e NBA 2K23: Shenjat më të mira të përfundimit për të përmirësuar lojën tuaj në MyCareer

NBA 2K23: Skuadrat më të mira për t'u rindërtuar

NBA 2K23: Metoda të lehta për të fituar VC Fast

Udhëzues NBA 2K23 Dunking: Si të Dunk, Kontakt Dunks, Këshilla & Truket

Shiko gjithashtu: Udhëzuesi i fundit për të pushtuar Unazën Elden: Zbulimi i klasave më të mira

Simbolet e NBA 2K23: Lista e të gjitha shënjave

Rrëshqitësit e NBA 2K23: Cilësimet reale të lojës për MyLeague dhe MyNBA

Udhëzuesi i kontrolleve të NBA 2K23 (PS4, PS5, Xbox One dhe përforcues ; Seria Xbox X

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.