NBA 2K22: Si të ndërtoni sulmuesin më të mirë dominues të rënjes së ujit

 NBA 2K22: Si të ndërtoni sulmuesin më të mirë dominues të rënjes së ujit

Edward Alvarado

Ky është një top sulmues dominues me aftësinë për të posteruar vazhdimisht kundërshtarët në buzë. Aftësia e tij e jashtëzakonshme e mbytjes dhe përfundimit e bën atë një nga ndërtimet më frikësuese për t'u luajtur në NBA 2K22.

Përveç kësaj, ai shkëlqen në anën mbrojtëse të dyshemesë, me kërcime elitare dhe mbrojtje të brendshme dhe mund të numërohet si një katalizator mbrojtës.

Për sa i përket krahasimit të lojtarëve të NBA, mendoni Zion Williamson dhe Dennis Rodman.

Këtu, ne do t'ju tregojmë saktësisht se si të krijoni ndërtimin më të mirë të PF 2k22.

Pikat kryesore të ndërtimit

 • Pozicioni: Fuqia përpara
 • Lartësia, Pesha, Hapja e krahëve: 6'7'', 275lbs, 7'1''
 • Marrja: Lëvizjet e mbarimit, Blowbys lehtë
 • Atributet më të mira: Ngasja Dunk (99), Close Shot (99), Rebounding (94)
 • Krahasimi i lojtarëve të NBA: Zion Williamson, Dennis Rodman

Çfarë do të merrni nga Dunking Power Forward

Në përgjithësi, ky është një ndërtim i përsosur për ata që kërkojnë të posterojnë vazhdimisht kundërshtarët në kosh. Me një dunk (99) dhe gjuajtje nga afër (99), ky ndërtim do të jetë një makth për t'u ndalur për shumicën e mbrojtësve të bojës në lojë.

Në mbrojtje, rikthimi i tij i lartë (94) dhe mbrojtja e brendshme (87) e bëjnë këtë ndërtim një mbrojtës të shkëlqyeshëm për skuadrat që kërkojnë një të madh që mund të mbrojë buzën.

Shiko gjithashtu: Apeirophobia Roblox Niveli 4 Harta

Për sa i përket stilit të lojës, ai është më i përshtatshmi për ata që duan të marrin rolin e njëvrapues rim në një ekip sulmues me ritëm të lartë. Ky ndërtim funksionon jashtëzakonisht mirë me rojet e para-kalimit gjithmonë në kërkim të kalimeve dhe lojërave në rrugicë.

Për sa i përket shkathtësisë, ky ndërtim mund të dominojë në shumicën e garave të parkut 2v2, 3,3 dhe është jashtëzakonisht i dobishëm përpara në shumicën e formacioneve Pro-Am.

Për sa i përket dobësive, gjuajtja nuk është forte e këtij ndërtimi. Megjithatë, me një gjuajtje 68 me rreze të mesme, ai mund të godasë sërish goditje të hapura me një ritëm mbi mesataren. Vetëm mbani në mend se nuk duhet të pritet që kjo ndërtim të shkëlqejë në një rol gjuajtës spot-up.

Cilësimet e trupit të ndërtimit të Dunking Power Forward

 • Lartësia: 6'7”
 • Pesha: 275 lbs
 • Gjerësia e krahëve: 7'1″

Cakto potencialin për Dunking Power Forward

Shkathtësitë e përfundimit për t'u dhënë prioritet:

 • Shtroni nga afër: Vendoseni në mbi 99
 • Driving Dunk: Vendoseni në 99

Duke i dhënë përparësi pikëve tuaja të aftësive në drejtimin e mbytjes dhe goditjes nga afër, lojtari juaj do të ketë akses në 33 pikë përfundimi, duke përfshirë një 17 mbresëlënëse në nivelin e Hall of Fame.

Shiko gjithashtu: Rishikimi i Big Rumble Boxing Creed Champions: A duhet të merrni Arcade Boxer?

Me këtë konfigurim, ndërtimi juaj do të ketë pak ose aspak problem për të shënuar në kosh. Pasi të pajiseni me paketa dunk, mund të prisni që ndërtimi juaj të kryejë vazhdimisht dunk posterizues në çdo modalitet loje ku luani.

Shkathtësitë e mbrojtjes/rikthimit për t'u dhënë përparësi:

 • Kërcim sulmues: Maksimumi në 94
 • MbrojtjeKërcim: Maksimi në 94

Pavarësisht se është një dunker elitar, mbrojtja dhe rikthimi janë një aftësi e dytë kryesore për këtë ndërtim. Vlerësimet e sugjeruara më lart, së bashku me vlerësimet maksimale në bllok dhe mbrojtje të brendshme do t'i japin kësaj ndërtimi akses në 27 distinktivë mbrojtës.

Në përgjithësi, të kesh akses në distinktivë të rëndësishëm mbrojtës si Rebound Chaser, Intimidator dhe Defensive Leader në niveli i artë do të ndihmojë që ky lojtar të bëhet një mbrojtës i shkëlqyer i brendshëm.

Aftësitë dytësore për të rritur:

Më poshtë janë aftësitë dytësore më të mira për t'u rritur.

Lojëbërja:

 • Doreza e topit: Maksimi në 83
 • Shpejtësia me topin: Maksimumi në 69

Duke ndjekur pragjet e sugjeruara më sipër, fuqia juaj e avancuar do të ketë akses në 15 pika të mundshme të distinktivit, gjë që është mjaft bujare pasi kjo kategori është vetëm një aftësi dytësore.

Kjo përfshin gjashtë distinktivë lojërash në nivelin e artë dhe tre të tjerë në të argjendtë.

Megjithëse kjo strukturë nuk duhet të jetë mbajtësi kryesor i topit të ekipit tuaj, ai ende ka aftësi mbi mesataren e të luajturit si një sulmues i fuqishëm dhe mund të bëjë lojëra në postim.

Shkathtësitë e të shtënave për t'u dhënë prioritet:

 • Gjuajtja me rreze të mesme: vendosur në rreth 68

Meqë kjo është kryesisht një ndërtim përfundimtar dhe mbrojtës, gjuajtja nuk duhet të jetë përparësia kryesore kur caktohen pikat e atributeve. Vendosja e intervalit të mesëm në rreth 68 duhet të jetë mjaft e mirë për tëbëje këtë ndërtim një gjuajtës të besueshëm jashtë koshit.

Siç do ta shihni, ia vlen të ruani pikat e atributeve në kategori të tjera më të rëndësishme, si p.sh. fizike në seksionin më poshtë.

Ndërtimi fizik i Dunking Power Forward

 • Vertikale: Maksimi në 99
 • Shpejtësia dhe nxitimi: Maksimumi
 • Forca: Maksimumi në 88

Për të përfituar sa më shumë nga ky ndërtim, atributet kryesore fizike për t'u përmirësuar janë vertikale, shpejtësia, nxitimi dhe forca. Si një sulmues i fuqishëm me aftësi elitare përfundimi, të kesh shpejtësi mbi mesataren dhe vertikale duhet të ndihmojë në forcimin e mëtejshëm të pikave kryesore të ndërtimit.

Ndërkohë, një forca 88 duhet të ndihmojë shumë për ta ndihmuar këtë ndërtim të jetë një forcë dominuese pranë shportën në të dy skajet e dyshemesë.

Ndërmarrja e Dunking Power Forward

Ky ndërtim ju jep mundësinë për të pajisur tetë marrje të ndryshme. Për ta bërë këtë ndërtim sa më dominues të jetë e mundur, rekomandohet shumë që të zgjidhni Finishing Moves dhe Easy Blowbys si dy blerjet tuaja.

Duke pasur parasysh që ky ndërtim është një dunker elitar, përparësia e tij kryesore duhet të jetë pajisja e tij me blerje që rrisin aftësinë e tij të përfundimit. Si rezultat, Finishing Moves dhe Easy Blowbys janë blerjet më të mira për të akomoduar pikat e forta të lojtarit tuaj.

Distinktivët më të mirë për Dunking Power Forward

Finishing dhe mbrojtja janë primareatributet e këtij arketipi. Prandaj, pajisja e distinktivëve të duhur mund ta ndihmojë këtë ndërtim të bëhet një lojtar dominues i dyanshëm në lojë.

Për t'i dhënë kësaj ndërtese shansin më të mirë për të shkëlqyer në aspekte të ndryshme të lojës, këtu janë disa nga më të mirat distinktivët që mund t'i pajisni:

Distinktivët më të mirë të përfundimit për t'u pajisur

 • Posterizer: Rrit shanset për të hedhur poshtë një gropë në tuaj mbrojtës.
 • Ngrihu: Rrit gjasat e zhytjes së topit kur qëndron në zonën e lyer.
 • Finisher pa frikë: Forcon aftësinë e një lojtari për të thithur kontaktin dhe ende të përfundojë. Gjithashtu zvogëlon sasinë e energjisë së humbur nga vendosjet e kontaktit.

Distinktivët më të mirë të mbrojtjes dhe rikthimit për të pajisur

 • Kllapat : Mbrojtësit kanë qasje në lëvizje më të shpejta të ndërprerjes.
 • Udhëheqësi mbrojtës: Ngre aftësitë mbrojtëse të shokëve të skuadrës kur janë në fushë.
 • Ndjekësi i rikthimit: Përmirëson aftësinë e një lojtari për të gjurmuar kërcimet nga distanca më të largëta se normalja.

Distinktivët më të mirë të luajtjes për t'u pajisur

 • E pazgjidhshme: Kur kryejnë lëvizje driblime, mbrojtësit e kanë më të vështirë të heqin topin me përpjekjet e tyre për të vjedhur.
 • Duart ngjitëse: Redukton shanset për një pasim të gabuar, ndërkohë që përmirëson aftësinë për të dy kapni pasime të vështira dhe bëni shpejt lëvizjen tjetër.
 • Hapi i parë i shpejtë: Kur vozitni nga një kërcënim i trefishtë ose pasme një madhësi më të madhe, mbajtësit e topit kanë qasje në lëshime më të shpejta dhe më efektive.

Distinktivët më të mirë të gjuajtjes për t'u pajisur

 • Snajper : Gjuajtjet me kërcime të bëra me kohë pak herët ose vonë do të marrin një nxitje, ndërsa gjuajtjet shumë të hershme ose të vona do të marrin një penallti më të madhe.
 • Blinders: Gjuajtjet e kërcyera me një mbrojtës që mbyllet jashtë në vizionin e tyre periferik do të pësojë një dënim më të ulët.

Ndërtimi juaj më i mirë i PF 2k22

Përparësi i fuqishëm i mbytjes është një finalizues i shkëlqyer sulmues me aftësi elitare të zhytjes. Nëse ju pëlqen të mbytni dhe të posteroni kundërshtarët tuaj në bojë, kjo është një ndërtim i shkëlqyer për ju.

Në të njëjtën kohë, kjo strukturë ka aftësi të mjaftueshme mbrojtëse dhe rikuperuese për t'u konsideruar si një mbrojtës i shkëlqyer i bojës në lojë.

Për të përfituar sa më shumë nga kjo ndërtim, është më mirë ta lidhni atë me lojtarë të mirë të gatshëm për të krijuar lojëra dhe për të bërë pasime lob. Në mënyrë ideale, është gjithashtu më mirë ta rrethoni këtë ndërtim me gjuajtës dhe pasues të fortë në fushën e pasme.

Nëse përdoret si duhet, kjo mund të jetë një sulm i fuqishëm për t'u përdorur në një ekip sulmues të fuqishëm.

Pasi të përmirësohet plotësisht, kjo strukturë ngjan më së miri me ato si Zion Williamson dhe Dennis Rodman, të cilët konsiderohen lojtarë elitarë në pozicionin e tyre.

Urime, tani ju e dini ndërtimin më të mirë të PF në 2k22!

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.