Maneater: Shadow Evolution Set List and Guide

 Maneater: Shadow Evolution Set List and Guide

Edward Alvarado

Shadow Set

Ka tre grupe të evolucionit të peshkaqenëve dem në Maneater, me grupin e hijeve që përbëhet nga pesë evolucione të hijeve.

Përparësitë e grupit të hijeve janë në renë e tij vampirike dhe helmuese aftësitë, me bonusin e caktuar që forcon shpejtësinë maksimale të peshkaqenit dem.

Plotësoni listën e evolucionit të Shadow Set

Për të zhbllokuar të gjitha pjesët e grupit të hijeve, do t'ju duhet të gjeni të gjitha pika referimi në zonat e përcaktuara të hartës Maneater.

Për harta të shënuara qartë që tregojnë se ku mund të gjeni pikat referuese në çdo vendndodhje, klikoni lidhjen e evolucionit në tabelë.

Ikona Evolution Si të zhbllokoni grupin e hijeve Kostoja e përmirësimit të nivelit 5
Dhëmbët e hijes Gjeni 10 pika referimi në Liqenin e Kuajve të Vdekur 44,000 proteina, 525 mutagjene
Kokë hije Gjeni 8 pika referimi në çelësin e havjarit 44,000 Proteina, 525 Mutagen
Trupi hije Gjeni 8 monumente në Sapphire Bay 44,000 Proteina, 525 Mutagen
Fins hije Gjeni 8 monumente në brigjet e arta 44,000 proteina, 525 mutagjene
Shadow Tail Gjeni 10 monumentet në Prosperity Sands 44,000 proteina, 525 Mutagen

Për të përmirësuar grupin e plotë të hijeve në nivelin 5, do t'ju kushtojë 220,000 proteina dhe 2,625Mutagen.

Shpërblimet e grupit të hijeve

Duke vendosur dy ose më shumë evolucione Shadow në peshkaqenin tuaj dem, ju do të rrisni shpejtësinë tuaj maksimale me shumat e mëposhtme:

  • Dy Evolutions Shadow: +1% Max Speed ​​Bonus
  • Tre Shadow Evolutions: +3% Max Speed ​​Bonus
  • Four Shadow Evolutions: +6% Max Speed ​​Bonus
  • Five Shadow Evolutions: +10% Bonus Max Speed

Së bashku me bonusin maksimal të shpejtësisë që merrni nga Shadow Set, do të fitoni gjithashtu efekte dhe aftësi shtesë nga çdo evolucion Shadow i pajisur me peshkaqenin tuaj, duke përfshirë :

  • Dhëmbët e hijes: Ky evolucion vampirik rikthen shëndetin tuaj në çdo kafshim;
  • Koka e hijes: Rritja e shpejtësisë së goditjes dhe dëmtimi i rrahjes;
  • Trupi i hijes: Ju jep akses në aftësinë Shadow Form, e cila ngadalëson kohën dhe lëshon një re helmuese;
  • Finda hije: Lëshoni një re helmuese që shkakton efekte negative të statusit dhe dëmtime helmuese;
  • Bishti i hijes: Rrit shpejtësinë dhe ndez një predhë helmuese kur rrahni bishtin.

Efektet dhe aftësitë e evolucionit të hijes përmirësohen sa herë që i përmirësoni në nivelin tjetër.

Shiko gjithashtu: Të gjithë miqtë e mi janë toksikë Kodi i këngës së Roblox

Si të përdorni Shadow Shark

Imazhi i mësipërm tregon parametrat e vlerësimit të një peshkaqeni dem Mega që ka të pesë evolucionet brenda grupit të hijeve të pajisur dhe përmirësuar në nivelin 5.

Restaurimi i përmirësuar i shëndetit, shpejtësia dhe dëmtimi i helmit janë kryesore asetet e ShadowShark.

Aftësia e kamxhikut të bishtit, e kombinuar me shpejtësinë e përmirësuar të largimit, ju mundëson t'i largoni armiqtë nga distanca përpara se të shkoni me shpejtësi për të vrarë.

Shadow Shark krenohet me sasi të jashtëzakonshme shëndeti dhe shpejtësie, por vlerësimet e dëmtimit dhe mbrojtjes së tij mungojnë pak.

Për të përmirësuar shiritin mbrojtës të peshkaqenit tuaj në grupin e plotë të hijeve, merrni parasysh pajisjen e ndonjë prej evolucioneve të organeve të tretjes. Për të rritur vlerësimin e dëmtimit, aplikoni Brutal Muscles për një nxitje të vogël.

Duke kërkuar më shumë udhëzues evolucioni?

Maneater: Bio-Electric Evolution Set List and Guide

Maneater: Bone Evolution Set List and Guide

Maneater: Organ Evolutions List and Guide

Shiko gjithashtu: Madden 23: Aftësitë më të mira të QB

Maneater: Tail Evolutions List and Guide

Maneater: Head Evolutions List dhe Guide

Maneater: Fin Evolutions Lista dhe Guide

Maneater: Body Evolutions List and Guide

Maneater: Noful Evolutions List and Guide

Maneater: Shark Levels Lista dhe udhëzuesi si të zhvillohet

Maneater: Arritja në nivelin e të moshuarve

Duke kërkuar më shumë udhëzues për Maneater?

Maneater: Lista dhe Udhëzuesi i Apex Predators

Maneater: Udhëzuesi i Vendndodhjeve të Shëndetit

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.