Makina mashtruese GTA 5: Silluni rreth Los Santos me stil

 Makina mashtruese GTA 5: Silluni rreth Los Santos me stil

Edward Alvarado

Jeni lodhur duke drejtuar një makinë të shpejtë në GTA 5? Pse të vozitni një makinë të lirë kur mund të keni automjetet më të shtrenjta në këmbët tuaja? Me ndihmën e mashtrimeve të makinave GTA 5, mund të krijoni çdo lloj makine , biçikletë, apo edhe një helikopter në çast. Këtu merrni një pasqyrë të:

Shiko gjithashtu: FIFA 22 Sliders: Cilësimet reale të lojës për modalitetin e karrierës
 • Si të futni mashtrimet e makinave GTA 5 në PC
 • GTA 5 mashtrimet e kodeve të makinave

Shikoni gjithashtu: Mënyra më e shpejtë për të fituar para në GTA 5 në internet

Shiko gjithashtu: Zhbllokoni potencialin e Pokemon-it tuaj: Si të evoluoni Finizen në lojën tuaj

Si të futni mashtrimet e makinave GTA 5 në PC?

Nëse jeni duke luajtur në një PC, keni tre opsione për të futur mashtrime në makinë: konsolën e mashtrimit menunë, telefonin tuaj celular në lojë ose hyrjet tradicionale të mashtrimit me një kontrollues. Në varësi të pajisjes hyrëse të përdorur, metoda më e lehtë do të ndryshojë.

Megjithatë, përpara se të futni ndonjë mashtrim, duhet të bëni një kopje rezervë të skedarit tuaj të ruajtjes pasi mashtrimet çaktivizojnë arritjet. Për të futur mashtrimet e makinave GTA 5 në PC, ndiqni këto hapa:

 1. Hapni tastierën në lojë duke shtypur tastin tilde (~) në tastierën tuaj.
 2. Shkruani kodi i mashtrimit për automjetin që dëshironi të krijoni. Për shembull, nëse dëshironi të krijoni një makinë sportive Comet, shkruani "comet" pa thonjëza.
 3. Shtypni Enter për të aktivizuar kodin e mashtrimit.
 4. Mjeti tani duhet të shfaqet pranë vendndodhjes tuaj .

Ju gjithashtu mund të dëshironi: Kodet e mashtrimit për numrat e telefonit GTA 5

Kodet e mashtrimit të makinave GTA 5

Pasi të zgjidhni metodën tuaj të hyrjes sipas zgjedhjes, është koha për të futur kodet e mashtrimit. Këtujanë disa nga kodet më të përdorura të mashtrimit të makinave GTA 5:

 • Spawn BMX: Nëse dëshironi të krijoni një biçikletë BMX, shkruani kodin majtas, majtas, djathtas, djathtas , Majtas, Djathtas, X, B, Y, RB, RT (dhe ekuivalenti në PlayStation) në tastierë ose 1-999-226-348 në celularin tuaj në lojë.
 • Spawn Comet : Nëse doni të krijoni një makinë sportive Comet, futni kodin RB, B, RT, Right, LB, LT, A, A, X, RB (dhe ekuivalentin në PlayStation) në tastierë ose 1-999 -266-38 në celularin tuaj në lojë.
 • Helikopteri Sulmues Spawn Buzzard : Nëse dëshironi të krijoni një helikopter sulmues Buzzard, futni kodin B, B, LB, B, B , B, LB, LT, RB, Y, B, Y (dhe ekuivalenti në PlayStation) në tastierë ose 1-999-2899-633 në celularin tuaj në lojë.
 • Spawn Limo : Nëse doni të arrini me stil, futni kodin RT, Right, LT, Left, Left, RB, LB, B, Right (dhe ekuivalentin në PlayStation) në tastierë ose 1-999-8463-9663 në celularin tuaj në lojë.
 • Spawn Rapid GT: Nëse dëshironi të krijoni një makinë sportive luksoze, vendosni kodin RT, LB, B, Right, LB, RB, Right, Majtas, B, RT (dhe ekuivalenti në PlayStation) në tastierë ose 1-999-727-4348 në celularin tuaj në lojë.
 • Spawn Stunt Plane: Nëse dëshironi të ngrihuni në qiell me një aeroplan marifet, futni kodin B, Djathtas, LB, LT, Majtas, RB, LB, LB, Majtas, Majtas, A, Y (dhe ekuivalentin në PlayStation) në tastierë ose 1-999- 227-678-676 në lojën tuajcelular.
 • Spawn Trashmaster: Nëse dëshironi të vozitni një kamion plehrash, shkruani kodin B, RB, B, RB, Majtas, Majtas, RB, LB, B, Djathtas (dhe ekuivalenti në PlayStation) në tastierë ose 1-999-8727

Përfundim

Në modalitetin online të GTA 5, ka shumë mënyra për të fituar para dhe për t'u bërë milioner. Mashtrimet mund të përdoren për të fituar një avantazh të shpejtë. Megjithatë, ato mund të ndikojnë negativisht në ekuilibrin e lojës dhe përvojën e lojtarëve të tjerë.

Për më shumë mashtrime, shikoni: kodet e mashtrimit për GTA 5 Xbox 360

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.