Madden 23: Uniformat e zhvendosjes së St. Louis, Ekipet & amp; Logot

 Madden 23: Uniformat e zhvendosjes së St. Louis, Ekipet & amp; Logot

Edward Alvarado

Ekipet dhe logot Madden 23 St. Louis

Fatkeqësisht, ashtu si në Madden 22, ju keni vetëm zgjedhjen e emrit dhe logos së ekipit tuaj ekzistues kur zgjidhni një zhvendosje të St. Louis në Madden 23.

A mund të zgjidhni një logo të ndryshme të zhvendosjes së St. Louis në Madden 23?

Jo. Në Madden 23, nëse zhvendoseni në St. zgjidhni St. Louis si qytetin tuaj të zhvendosjes, ju do të zhvendosni çdo aspekt të ekipit tuaj aktual kur të zhvendoseni. Pra, do të keni të njëjtin emër skuadre, logo dhe uniforma. Megjithatë, madhësia e tregut është mesatare dhe personaliteti është i qetë, ndërsa vlerësimi i interesit të fansave është mbi mesataren me 4 nga 6.

A ka një ekip i zhvendosjes së St. Louis uniforma me porosi në Madden 23?

<5 3> Jo. Kur zgjidhni të zhvendoseni në St. ?

Edhe nëse nuk arrini të personalizoni ekipin tuaj, zhvendosja në St. dhe ndoshta merrni një stadium më të mirë.

Shiko gjithashtu: Harvest Moon One World: Ku mund të gjesh shalqi, Udhëzuesi Jamil Quest

Duke kërkuar më shumë udhërrëfyes për zhvendosjen e Madden 23?

Madden 23: Uniformat e zhvendosjes së Salt Lake City, Ekipet & Logos

Shiko gjithashtu: Si të filloni Dr. Dre Mission GTA 5: Një udhëzues gjithëpërfshirës

Madden 23: HoustonUniformat e zhvendosjes, ekipet & Logos

Madden 23: Uniformat e zhvendosjes së Dublinit, ekipet & Logos

Madden 23: Uniformat e zhvendosjes në Londër, Ekipet & amp; Logos

Madden 23: Uniformat e zhvendosjes së San Diegos, Ekipet & Logos

Madden 23: Uniformat e zhvendosjes së Torontos, ekipet & Logos

Madden 23: Uniformat e zhvendosjes së Columbus, Ekipet & Logos

Madden 23: Uniformat e zhvendosjes së Memphis, Ekipet & Logos

Madden 23: Uniformat e zhvendosjes së qytetit të Meksikos, ekipet dhe amp; Logot

Madden 23: Uniformat e zhvendosjes së Orlandos, Ekipet & amp; Logos

Madden 23: Uniformat e zhvendosjes së Oklahoma City, ekipet & Logos

Madden 23: San Antonio Uniformat e zhvendosjes, ekipet & Logos

Madden 23: Uniformat e zhvendosjes së Austin, Ekipet & amp; Logos

Madden 23: Uniformat e zhvendosjes së Brooklyn, Ekipet & Logos

Madden 23: Uniformat e zhvendosjes së Çikagos, Ekipet & amp; Logos

Madden 23: Uniformat e zhvendosjes në Portland, ekipet & Logos

Madden 23: Uniformat e Zhvendosjes Sacramento, Ekipet & Logos

Madden 23: Uniformat e zhvendosjes në Oakland, Ekipet & Logot

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.