Kompletet më të mira në BedWars Roblox

 Kompletet më të mira në BedWars Roblox

Edward Alvarado

Roblox spikat mes tyre pasi është një platformë për luajtjen dhe zhvillimin e lojërave sipas dëshirës së përdoruesve . Kështu, BedWars është një nga lojërat luftarake të njohura Roblox në të cilën ka komplete të ndryshme në dispozicion për të rritur aftësinë luftarake të lojtarit.

BedWars është një lojë ekipore dhe e bazuar në strategji, ku lojtarët luftojnë për të shkatërruar kundërshtarët e tyre. shtretërit për të parandaluar riprodhimin e tyre. Loja ka disa komplete unike të cilat ofrojnë përfitimet dhe shpërblimet e tyre kur pajisen.

Ju do të jeni në gjendje të zgjidhni një shumëllojshmëri të gjerë kompletesh në BedWars dhe ky artikull vlerëson disa nga kompletet më të mira në BedWars Roblox.

Grim Reaper

Ky është kompleti më i mirë në BedWars Roblox për lojtarët agresivë që duan të përfshihen në situata luftarake të ngushta pasi ju lejon të shpëtoni në mënyrë të sigurt nga luftimet duke konsumuar shpirtrat e armiqtë e vdekur.

Shpirti siguron rritje të shpejtësisë, paprekshmërisë dhe rigjenerimit të shëndetit për 2,5 sekonda.

Melody

Melody është kompleti më i mirë mbështetës në BedWars Roblox pasi përfshin përdorimin një kitarë dhe fuqia e muzikës për të shëruar shokët e skuadrës.

Është thelbësore që një anëtar i ekipit tuaj ta ketë këtë komplet , veçanërisht për fillestarët që dëshirojnë të kontribuojnë pa u futur drejtpërdrejt në zënka . Mund të blini një kitarë nga dyqani i artikujve për 20 shufra hekuri.

Eldertree

Kjo lëkurë është më e mira për lojtarët pasivë që duan tëpërgatituni për lojën e vonë dhe kjo ju lejon të grumbulloni rruzull pemësh nëpër hartë për të rritur madhësinë tuaj fizike dhe HP maksimale. Megjithatë, ju nuk mund të pajisni asnjë armaturë në pjesët e hershme të lojës.

Shiko gjithashtu: FNAF Beatbox Roblox ID

Archer

Archer është kompleti i përsosur për lojtarët që duan të luftojnë nga distanca e gjatë pasi siguron 15 për qind më shumë dëme ndërsa përdorni predha si harqet dhe shigjetat.

Lojtarët mund të blejnë gjithashtu një hark taktik ekskluziv nga dyqani i artikujve për tetë smeraldë.

Barbari

Kjo kompleti ka një veçori të quajtur modaliteti i tërbimit që ju lejon të krijoni tërbim duke dëmtuar armiqtë në mënyrë që të përmirësoni shpatën tuaj.

Dëmtimi i armiqve tuaj do të mbushë matësin e tërbimit i cili përmirëson automatikisht shpatën tuaj aktuale pas përfundimit të matës.

Shiko gjithashtu: MLB The Show 23: Udhëzuesi juaj përfundimtar për listën gjithëpërfshirëse të pajisjeve

Përfundim

BedWars është ndër lojërat luftarake më të pëlqyera në Roblox kryesisht për kompletet të cilat secila vjen me përfitimet e veta. Tani mund të pajisni kompletet më të mira në BedWars Roblox.

Për më shumë përmbajtje të BedWars, shikoni: Komandat në Roblox BedWars

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.