Kodet aktive për ZO Roblox

 Kodet aktive për ZO Roblox

Edward Alvarado

ZOぞ është një aventurë e thelluar që paraqet një përvojë me role samurai që i lejon lojtarët të luftojnë armiqtë, të bashkohen me klane, të krijojnë aleanca dhe në fund të bëhen samurai më i madh ndonjëherë.

Nëpërmjet përdorimit të armëve të ndryshme dhe stileve të luftimit, lojtarët mund të qëndrojnë në pozicionin e tyre, të mbrojnë nderin e tyre ose të rrëzojnë ata që qëndrojnë në rrugën e tyre . Kjo e bën ZO një lojë të vështirë dhe konkurruese, por arma e duhur dhe artikujt brenda lojës mund t'ju ndihmojnë të përparoni pa probleme.

Shiko gjithashtu: Përditësimi i WWE 2K23 1.04 Shënime të korrigjimit për të rregulluar MyRISE dhe për të reduktuar përplasjet

Nëse jeni të interesuar të provoni ZO , ju ose lojtarët ekzistues mund të merrni një rritje falas me disa nga kodet që ofrohen rregullisht nga zhvilluesit e lojërave.

Në këtë artikull do të gjeni:

 • Të gjitha aktivet kodet për ZO Roblox
 • Të gjitha kodet e skaduara për ZO Roblox
 • Si të shfrytëzoni kodet për ZO Roblox

Nëse ju pëlqen ky artikull, shikoni: Kodet për Get Big Simulator Roblox

Të gjitha kodet aktive për ZO Roblox

Shpengoni kodet saktësisht siç tregohen pa asnjë gabime shtypi pasi ato janë të ndjeshme ndaj shkronjave të vogla dhe nuk do të funksionojnë ndryshe.

 • 550LIKES – jen falas (i ri)
 • 500KLIKES – shpërblime falas
 • 450 klikime – 1 mijë jen
 • 400 ​​klikime – shpërblime
 • BOARDING – shpërblimet

Kodet e skaduara për ZO Roblox

Vini re se çdo nga kodet e mësipërme mund të bashkohet me kodet e mëposhtme si të skaduara, kështu që shpengoni ato shpejt.

 • TWEETERMAN: Shlyejeni këtëkodi për të marrë 15 Souls
 • 350KLIKES: Shlyejeni këtë kod për të marrë Souls falas
 • 300KLIKES: Shlyeni këtë kod për të marrë një shpërblim
 • 100MVIZITA: Shlyejeni këtë kod për të marrë 1000 Souls
 • CLANSV2: Shlyeje këtë kod për të marrë një shpërblim
 • NEWYEAR2022: Shlyeje këtë kod për të marrë Souls
 • 915719: Shfryteje këtë kod për shpërblime falas
 • 42 : Shlyeje këtë kod për të marrë 42 Souls
 • ZOZO: Shlyeje këtë kod për të marrë 15 Souls
 • 80M: Shlyeje këtë kod për të marrë Souls
 • zeekbday: Shlyeje këtë kod për të marrë Souls
 • 90M: Shlyejeni këtë kod për të marrë Souls
 • QUESTS: Shlyejeni këtë kod për të marrë Souls
 • Zowipzo2: Shlyejeni këtë kod për të marrë Souls
 • halloween : Shlyej këtë kod për të marrë 40 shpirtra
 • GËZIMET E KRISHTLINDJEVE: Shlyeje këtë kod për të marrë 25 Souls
 • ZoDown: Shlyeje këtë kod për të marrë 40 Souls
 • KODI KETU: Shlyeje këtë kod për të marrë 15 shpirtra.

Nëse ju pëlqen ky artikull, shikoni: Kodet për rrobat Roblox

Si të ribleni kodet për ZO Roblox

Shlyerja e kodeve në ZO janë të ndryshme nga shumë lojëra të tjera Roblox të cilat kanë ikonën e zakonshme të Twitter në ekran që mund të klikoni.

 • Për të filluar, hapni Roblox ZO
 • Ecni përpara nga vezët, kthehuni majtas dhe ecni poshtë kodrës së vogël në Zonën e Sigurt
 • Ktheni majtas dhe ecni përpara derisa të arrini te Dyqani me KODI të shkruar në tabelë
 • Kliko tekstin kutia që thotë Kodi për të futur kodet aktive
 • Shtypni OK për të marrë falasshpërblim

Përfundim

Për shkak se ZO është një përvojë mjaft e vogël dhe e nënvlerësuar, kodet nuk lëshohen rregullisht, kështu që mënyra më e mirë për të qëndruar të përditësuar në kodet më të fundit është duke u bashkuar me serverin ZO Discord. Mund të ndiqni gjithashtu Zeek, Tampered dhe Sami në Twitter për kodet zyrtare kur ato bëhen të disponueshme.

Duhet të lexoni gjithashtu: Kodet për Fidget World në Roblox

Shiko gjithashtu: Sims 4: Mënyrat më të mira për të ndezur (dhe për të ndaluar) një zjarr

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.