Kapni Inteleon në Pokémon Scarlet dhe Violet's SevenStar Tera Raids dhe ngrini në nivel ekipin tuaj me këto këshilla

 Kapni Inteleon në Pokémon Scarlet dhe Violet's SevenStar Tera Raids dhe ngrini në nivel ekipin tuaj me këto këshilla

Edward Alvarado

Pokémon Inteleon i llojit uji nga rajoni Galar po po bën debutimin e tij në Pokémon Scarlet dhe Violet's Seven-Star Tera Raids, por mund të kapet vetëm një herë për kursim. Sidoqoftë, mposhtja e tij në një bastisje mund t'ju sjellë akoma shpërblime të tjera si Exp. Karamele, copëza tera, kapakë shishe dhe sende të thesarit për t'u shitur me para. Por nëse po kërkoni të kapni Inteleon dhe ta shtoni në koleksionin tuaj, do t'ju duhet të përgatisni ekipin tuaj për betejë. Këtu janë disa këshilla për numëruesit dhe ndërtimet më të mira për t'u përdorur kundër Inteleon në Tera Raids.

Inteleon vjen me distinktivin "Marku më i fuqishëm" dhe IV të plotë të përsosur. Inteleon i kapur gjithashtu ka aftësinë e tij të fshehur, Sniper, i cili fuqizon sulmin e tij edhe më tej nëse godet një goditje kritike. Mundja e Inteleon në një bastisje ju shpërblen gjithashtu me TM143 (Blizzard) dhe një patch të garantuar të aftësisë për fitoren e parë.

Shiko gjithashtu: Pokémon GO Remote Raid Pass Limit u rrit përkohësisht

Për të hequr lehtësisht Inteleon, ka disa ndërtime që mund të përdorni, por ato që ne preferojmë janë Ndërtimi i Inteleon Annihilape solo Tera Raid, ndërtimi Inteleon Samurott Tera Raid dhe ndërtimi Inteleon Blissy Tera Raid. Annihilape mund të trajtojë Inteleon me lëvizje si Screech, Rage Fist dhe Drain Punch. Samurott është një zgjedhje e mirë për betejën e Inteleon me lëvizje si Focus Power, Swords Dance dhe Smart Strike. Blissey do të përdorë Ditën e Diellit për të zbutur efektin e borës dhe mbrojtjen më të ulët, ndërsa Flamethrower dhe Skill Swap do të ndihmojnëbëni dëm dhe jepini Snipe Samurott-it.

Shiko gjithashtu: MLB The Show 22: Stadiumet më të mëdha për të goditur në shtëpi

Mos harroni se Pokémon-i juaj duhet të jetë në nivelin 100 kur i futni në bastisje me shtatë yje. Ju mund të jeni në gjendje të largoheni pa i trajnuar në mënyrë të përsosur EV ose IV, por rekomandohet për nokaut më të lehtë.

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.