Assassin's Creed Valhalla: Si të kultivoni shpejt titaniumin

 Assassin's Creed Valhalla: Si të kultivoni shpejt titaniumin

Edward Alvarado

Në AC Valhalla, një material kyç që do t'ju duhet për të përmirësuar pajisjet dhe armët tuaja në maksimum është Titanium.

Ky burim vendimtar mund të jetë mjaft i rrallë nëse nuk dini se ku të shikoni, dhe kjo është pikërisht çfarë do të ndajmë me ju në këtë artikull.

Çfarë është Titanium dhe ku mund ta merrni atë në AC Valhalla?

Titani është një material i rrallë që do ta përdorni për të përmirësuar disa shirita të fundit të përmirësimit si në grupet e armëve ashtu edhe në armaturën tuaj. Ka shumë të ngjarë të gjendet në territore me fuqi të lartë, si Lincoln, Wincestre dhe Jorvik, ku ju duhet të përdorni Raven tuaj për të dalluar dhe shënuar vendndodhjet e tij në hartë për ta bërë më të lehtë gjetjen e tij.

Përmirësimi. armatura juaj plotësisht do të kushtojë një maksimum prej 28 Titanium, në varësi të nivelit që ishte kur e fituat. Armët, nga ana tjetër, mund t'ju kthejnë deri në 67 Titanium për të arritur nivelin maksimal.

Titani është i disponueshëm nga tregtarët në lojë për 30 Silver, me një kufi blerjeje prej pesë në ditë . Ky kufi është në përputhje me të gjithë tregtarët në lojë, duke eliminuar për fat të keq opsionin e udhëtimit te tregtarët e shumtë si një metodë e kultivimit të Titaniumit.

Fatmirësisht, ka mënyra të tjera që ju të kultivoni Titanium në AC Valhalla.

Si të kultivoni shpejt Titaniumin në AC Valhalla

Në dukje që shfaqet rastësisht, gjurmimi i Titaniumit të çmuar mund të jetë i lodhshëm nëse nuk dini se ku të kërkoni. Të tre qytetetqë përmendëm më herët - Jorvik, Wincestre dhe Lincoln - prodhojnë një sasi të madhe Titanium, por dy qytetet e mëparshme do të jenë fokusi i këtij artikulli.

Ne kryesisht i përmbahemi Wincestre dhe Lincoln pasi Titanium është vendosur në një mënyrë që është më e lehtë dhe më e shpejtë për t'u mbledhur sesa në Jorvik. Pasi të keni mbledhur të gjithë Titaniumin në një vend, ai do të riprodhohet sapo të udhëtoni me shpejtësi, që do të thotë se ju mund të kultivoni me efikasitet Titanium dhe të filloni të përmirësoni pajisjet tuaja të preferuara sipas dëshirës suaj.

Ne do ta bëjmë atë. ju ecni nëpër secilën rrugë të qyteteve Lincoln dhe Wincestre, duke përfshirë një hartë me një pasqyrë të itinerarit. Pasi t'i keni ndjekur këto hapa disa herë, do të njihni vendet e pjelljes dhe thjesht mbani mend se nga mund të kultivohet Titanium në AC Valhalla.

Ku të kultivoni Titanium në Lincoln

Ka pesë grupime titani në Lincoln. Secili do t'ju japë katër Titanium, që do të thotë se ju mund të grumbulloni 20 copa titani në vetëm pak minuta këtu.

Vendndodhja e pjesës #1 të Lincoln Titanium

Copa e parë ndodhet në përpara pikës së udhëtimit të shpejtë në doke, në ndërtesën në anën e majtë të portës kryesore. Mund ta gjeni në platformën e djathtë të katit të dytë, pak përpara shportës së endur. Kapeni atë dhe hidheni përmes dritares drejt portës kryesore për të siguruar Titaniumin.

Vendndodhja e pjesës #2 të Lincoln Titanium

Pasduke gjetur copën pranë dokeve, drejtohuni në qytet përmes portës kryesore dhe vazhdoni në rrugën kryesore. Nëse merrni kthesën e tretë djathtas, do të shihni një furrë të vogël pranë një pusi të mbyllur në anën e majtë të rrugës. Pjesa e dytë e Titaniumit është e vendosur menjëherë pas furrës: mblidheni atë dhe hidheni mbi murin pas furrës.

Vendndodhja e pjesës së Titaniumit #3 të Linkoln

Sapo të kaloni muri pasi të keni mbledhur pjesën e dytë, hipni mbi gardhin prej druri, dilni në shteg dhe kaloni nëpër portën e gurtë në të majtë. Pasi të keni kaluar nëpër derën, shikoni në të djathtën tuaj dhe do të shihni një hark të madh me dy statuja në të dyja anët. Kaloni nëpër harkun dhe vazhdoni të ndiqni shtegun deri sa të ndahet. Do të dëshironi të qëndroni në të djathtë dhe të ndiqni shtegun midis dy ndërtesave prej guri.

Para jush, pak në të djathtë, duhet të jetë një ndërtesë e madhe e rrënuar. Ngjituni në katin e dytë përmes pjesës më të ulët të murit para jush. Armiqtë fshihen në katin e poshtëm, kështu që përgatituni për një luftë nëse ju dallojnë. Pasi të jeni në katin e dytë, shkoni në dhomën në të majtë për të gjetur Titaniumin të ulur në majë të një kutie me një fletë të bardhë mbi të.

Vendndodhja e pjesës 4 Lincoln Titanium

Pasi të keni mbledhur pjesën e tretë të Titaniumit, dilni nga dhoma dhe në të majtë do të jetë një tra prej druri që del nga muri i brendshëm i ndërtesës. Ngjitenimbi traun prej druri dhe hidhuni te tjetri para jush, më pas në dy linjat e litarit dhe së fundi mbi traun prej druri në murin e kundërt me vendin ku keni filluar.

Ngjituni nga ndërtesa për të parë disa tavolina me leckë portokalli të vendosura në të djathtën tuaj. Drejtohuni drejt tavolinës më të afërt me ndërtesën përpara jush dhe ngjituni në murin e vogël që ndodhet pranë oxhakut. Menjëherë pas oxhakut, ngjitur me murin e kësaj ndërtese, është pjesa e katërt e Titaniumit në Lincoln.

Lincoln Copa Titanium #5 vendndodhja

Copa e fundit e Titaniumit që Lincoln ka për të ofruar ndodhet në një frëngji të vjetër në murin e jashtëm të qytetit, në veriperëndim të pjesës së katërt që sapo keni mbledhur.

Vraponi drejt murit perëndimor të qytetit, ngjiteni atë dhe duhet shikoni pozicionin e madh të frëngjisë prej druri përpara jush. Hyni në frëngji nga maja e murit dhe Titanium mund të gjendet direkt në të djathtën tuaj, pas disa rrënojave që janë pranë një gjoksi të vogël plaçkë.

Tani, ju mund të udhëtoni shpejt në Wincestre për të mbledhur më shumë Titanium , nëse ju nevojitet.

Ku të kultivoni Titanium në Wincestre

Ka pesë grupe të tjera të Titaniumit për t'u rrëmbyer në Wincestre: tre janë në qytet dhe dy janë gjetur në periferi të qytetit. Ne e fillojmë rrugën tonë nga këndvështrimi i Kishës së Shën Pjetrit, por ju mund të filloni kudo përgjatë rrugës.

Wincestre TitaniumVendndodhja e pjesës #1

Pasi zhyteni në baltën e barit nga pikëpamja, zbritni shkallët e gurta dhe ndiqni rrugën e karrocës në të djathtë. Merrni të parën majtas dhe vazhdoni rrugës, duke e ndjekur përreth derisa të shihni një portë prej guri me dy flamuj të kuq në të dyja anët e saj.

Hyni në kompleks dhe shkoni lart shkallëve - disa ushtarë patrullojnë këtë zonë , kështu që përgatituni për të luftuar. Pasi të keni ngjitur shkallët, kthehuni përsëri për të gjetur Titaniumin të ulur në një arkë me gurë ngjitur me shkallët që sapo keni ngjitur.

Pasi të keni mbledhur këtë grup, dilni nga kompleksi përmes harkut kryesor, i cili do të shihni në të djathtën tuaj ndërsa arrini majën e shkallëve kur hyni në kompleks.

Shiko gjithashtu: FIFA 22: Ekipet më të mira me 3.5 yje për të luajtur

Vendndodhja e pjesës Wincestre Titanium #2

Në anën tjetër të harkut, shkoni përpara derisa të arrini në rrugën kryesore, thjesht kaloni tendat e kuqe në të djathtë. Ndiqni rrugën në të majtë dhe vazhdoni të ecni ndërsa rruga përkulet në të djathtë dhe ndiqni atë derisa të shihni portën verilindore të Wincestre.

Ndërsa i afroheni portës, do të shihni një grumbull qymyr në të majtë të rrethuar nga një gardh me shkop të endur. Titani është në këtë grumbull qymyrguri.

Wincestre Titanium Copa #3 Vendndodhja

Pasi keni mbledhur copën e Titaniumit nga tuma e qymyrit, kthehuni poshtë rrugës dhe kthehuni majtas, duke u nisur nga rruga pranë ministrit të murgeshës. Ndiqni këtë rrugë përreth, kaloni pjesën e përparme tëMinster, dhe poshtë drejt rrugës ujore të qytetit.

Pasi të arrini pjesën e parë të ujit me urën prej druri që të çon në shtëpinë e vogël dhe rrotën e ujit, zhyteni në ujë për të gjetur Titaniumin në fund, afër ujëvara e vogël.

Ngjituni jashtë dhe kthehuni në shtegun nga i cili sapo keni devijuar për të drejtuar në pjesën tjetër të Wincestre Titanium. Ju mund të dëshironi të thërrisni montimin tuaj, megjithatë, pasi dy pjesët e ardhshme janë jashtë mureve të qytetit.

Wincestre Titanium copa #4 Vendndodhja

Për të arritur në pjesën e katërt të Titanium në Wincestre, dilni nga qyteti përmes portës jugore. Pasi të kaloni urën e gurtë në dalje, kthehuni djathtas dhe do të shihni një urë tjetër të vogël prej druri. Kaloni këtë urë dhe vazhdoni të ndiqni rrugën për në një vendbanim të vogël.

Në anën e majtë të rrugës përmes këtij vendbanimi janë dy furra, dhe pak para këtyre furrave janë dy shporta druri. Pjesa e katërt e Titaniumit mund të gjendet në shportën në të majtë.

Shiko gjithashtu: Pesë net në shkeljen e sigurisë së Freddy: Si të ndaloni Roxy në Roxy Raceway dhe të mposhtni Roxanne Wolf

Tani, kthehuni në kalin tuaj dhe vazhdoni të ndiqni rrugën drejt perëndimit drejt mureve të rrënuara të Garnizonit të Wincestre.

Wincestre Titanium Vendndodhja e pjesës #5

Pasi të kaloni nëpër vendbanimin e vogël dhe të mblidhni pjesën e katërt, drejtohuni drejt mureve të rrënuara të Garnizonit Wincestre. Do t'ju duhet të devijoni nga rruga dhe të ndiqni skajin e murit të vjetër, duke kaluar përtej frëngjisë së parë të murit.Këtu, ngjituni aty ku muri është shembur plotësisht. Pasi të keni arritur majën e murit të parë, shikoni lart dhe majtas për të parë një sërë shkallësh prej guri që të çojnë në një portë.

Ngjitni shkallët prej guri dhe përmes portës, shikoni menjëherë te e drejta juaj, dhe ju duhet të shihni pjesën e fundit të Titaniumit të Wincestre në qoshe.

Wincestre dhe Lincoln mund të japin 40 copë Titanium pasi të mbledhin dhjetë grupimet që gjenden në të dyja. Nëse keni nevojë për më shumë Titanium, thjesht mund të udhëtoni shpejt në qytetin e mëparshëm dhe Titanium do të rilindë.

Përsëritni këto hapa pa pushim derisa të keni kultivuar mjaftueshëm Titan për të përmirësuar të gjitha armët tuaja të preferuara dhe forca të blinduara në AC Valhalla.

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.